Vrijeme je za vrijeme

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2023. u 13:54

Sve više ljudi tvrdi da ne upravlja dobro vremenom. Ovaj bajka o time menagmentu toliko je postala popularna da smo sasvim zaboravili što ona zapravo znači. Mislite li da se može upravljati vremenom’? Ili ste možda pronašli način kako od 60 minuta učiniti 120? Vrijeme jeste relativno, ali zapravo problemi s upravljanjem vremenom su prvo problemi naših granica i upravljanja prioritetima. A tek onda sve ostalo.

Ako ste se prepoznali u tome možda bi bilo dobro podsjetiti se na klasične greške koje svim radimo i koje zaista uzrokuju osjećaj da nam vrijeme bježi!

Dvije osnovne greške kod lošeg upravljanja vremenom odnose se na to da nemamo listu prioriteta te da ne analiziramo kako smo zaista proveli dan i gdje je pošlo krivo. Dovoljno je da samo par dana promatrate svoj klasičan radni dan kako bi jasno uočili što vam krade vrijeme. I nakon toga da budete odlučni mijenjati to, a ne samo kukati kako ništa ne stižete. Pa zato da ne bi kukali, imamo jednostavne savjete za stvaranje neke ekstra minute u danu.

New Report

Close