Uspješno rješavanje problema i donošenje odluka 26.5.2017.

Autor: Poslovni.hr , 30. prosinac 2016. u 11:44
Foto: Fotolia

Živimo u vremenu turbulentnih promjena za nas same i za naše poduzeće. Znamo li kako se brzo prilagoditi? U novim i nepredviđenim situacijama često nemamo spreman odgovor, a moramo hitno riješiti problem i donijeti odluku koja može bitno utjecati na naše zaposlenike, partnere, klijente … – i naš prihod.

Zašto investirati u edukaciju? 
Menadžeri koji ne izbjegavaju rizike, nego aktivno njima upravljaju, su dokazano uspješniji. Kada rješavaju kompleksne probleme, u vremenima krize ili naglih promjena, oni znaju kako brzo donijeti najoptimalnije rješenje za gorući problem. Investicijom u ovu edukaciju steći ćete uvid u teoriju i najbolje prakse, tehnike i alate koji Vama i Vašem timu mogu pomoći da na brz i strukturirani način uđete u korijen problema, potaknete kreativnost i inovativnost Vaših zaposlenika u generiranju mogućih rješenja, kako bi izabrali ono najbolje za  tvrtku.

Svrha i ciljevi: 
Svrha ove edukacije je razumjeti i naučiti proces, različite načine i modele uspješnog rješavanja problema i donošenja menadžerskih odluka, kako bi se aktivno upravljalo rizicima i ostvarili strateški, taktički i operativni poslovni ciljevi tvrtke.
Ciljevi ove edukacije je razumjeti okolnosti mikro i makro okruženja u kojima poduzetnici i menadžeri donose poslovne odluke, koje su vrste odluka, što sve utječe na njihovo donošenje tj. kako prevladati barijere i izbjeći klasične pogreške u donošenju odluka. Polaznici će naučiti koji su modeli, proces i alati individualnog i grupnog donošenja odluka, njihove prednosti i nedostaci te koje su vještine razmišljanja potrebne menadžeru za uspješno rješavanje problema.

Koje su teme?
–    vrste odluka i što sve utječe na njihovo donošenje
–    modeli donošenja odluka 
–    proces donošenja odluka i upravljanje rizicima
–    alati u donošenju odluka 
–    barijere u rješavanju problema
–    pogreške u donošenju odluka
–    donošenje grupnih odluka 
–    pogreške u grupnom odlučivanju i kako ih izbjeći
–    tehnike za unapređenje grupnog odlučivanja
–    vještine kreativnog i inovativnog razmišljanja za uspješno rješavanje problema 

Kome je ovaj seminar namijenjen?

Svima onima koji žele naučiti kako uspješno rješavati probleme i donositi poduzetničke odluke, individualno ili timski:
•    predsjednicima i članovima uprava
•    vlasnicima poduzeća, direktorima i prokuratorima
•    izvršnim direktorima i direktorima sektora ili odjela
•    srednjem i nižem menadžmentu
•    projektnim menadžerima
•    voditeljima timova
•    supervizorima
•    onima koji se uskoro spremaju preuzeti ulogu rukovoditelja na bilo kojoj razini

Trajanje treninga i satnica: Seminar se održava 26. svibnja 2017. u Zagrebu, s početkom u 10:00 sati. Satnica je od 10.00 – 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena od 12.15-13.15 sati, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne i poslije podne) 

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za rane prijave do 12. svibnja 2017. iznosi 1.000 kn + PDV.  Redovna cijena kotizacije od 13. svibnja 2017. iznosi 1.450 kn + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 25. svibnja 2017. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 25. svibnja 2017.  na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR seminara: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.

Predavač: Ivana Zvrko, mag.edu. 

Ivana Zvrko direktorica je konzultantske tvrtke ADIZ® www.adiz.hr za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom dugogodišnje karijere radila je kao rukovoditelj prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu kao International Training Manager u upravljanju kvalitetom edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata. Članica je mnogih stručnih i profesionalnih udruženja i organizacija, kao što su HRCentar – strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima, WiA, CCBN i dr. Predavač, voditelj radionica i panelist na mnogim konferencijama. Mentorica je mladim poduzetnicama i studentima, autorica članaka u stručnim časopisima, kao i e-knjige Poduzetništvo za djecu predškolske dobi.

 

ORGANIZATOR seminara: Poslovni dnevnik/Večernji list

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close