Učinkovito rukovođenje zaposlenicima i organizacijom 31.03.2017.

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2017. u 11:00
Foto: Fotolia

Upravljanje radnim učinkom 31.3.2017.

Uspješno upravljanje poduzećem i zaposlenicima nikad nije bilo lakše uz savjete Poslovnog dnevnika. Veliki izazov mladih menadžera predstavlja upravljanje ljudima unutar poduzeća.  Većina menadžera, voditelja opterećena je mikro-menadžerskim zadatcima, umjesto da se fokusiraju na dugoročne ciljeve kompanije i strateško upravljanje.  

Nagrađivanje, razvoj i motivacija zaposlenika. Kako dobiti maksimum od svakog zaposlenika? Što podrazumijeva sustav upravljanja učinkom? Koja je svrha njegovog uvođenja? Kako ga komunicirati radnicima? Kako mjeriti i evaluirati radni učinak? Kako postaviti zaduženja i odgovornost zaposlenicima?   Kako motivirati i nagraditi zaposlenike?

Ukoliko Vas zanimaju navedena pitanja i želite postaviti sustav u kojem ćete moći pratiti učinak zaposlenika u Vašoj organizaciji – pridružite nam se na seminaru! 

Koje teme možete očekivati:

 • Što je sustav upravljanja radnim učinkom?
 • Povezanost strategije s ciljevima zaposlenika
 • Što su ciljevi, kompetencije i standardi
 • Kako kvaliteno postaviti ciljeve i kako pratiti (mjeriti) njihovu realizaciju
 • Kako dati i kako primiti povratnu informaciju
 • Kako voditi evaluacijske razgovore
 • Nagrađivanje te razvoj karijere zaposlenika
 • Kompetencije rukovoditelja za uspješno upravljanje radnim učinkom
 • Trendovi u upravljanju radnim učinkom

Zašto uložiti u edukaciju?

Kvalitetan sustav upravljanja radnim učinkom donosi višestruke dobrobiti cijeloj organizaciji. Osigurava jasnoću u prenošenju strateških ciljeva organizacije do svakog zaposlenika ukoliko zaposlenici imaju kvalitetno postavljene ciljeve i sustav koji prati njihovu realizaciju, točno znaju koja su njihova zaduženja i odgovornosti u ostvarenju organizacijskih ciljeva te koliko su blizu njihovu ostvarenju. Također, praćenjem zaposlenika može se sustavno djelovati na povećanje kompetencija zaposlenika.  Svrha seminara je steći pregled ključnih točaka o kojima treba voditi računa prilikom uvođenja sustava upravljanja radnim učinkom u organizaciju.

Vaši zaposlenici predstavljaju Vašu tvrtku. Vaš uspjeh ovisi upravo o njima. Postavite kvalitetan sustav upravljanja radnim učinkom zaposlenika. 

Što ćemo naučiti:

 • upravljati radnim učinkom zaposlenika
 • koja je veza između strategije poduzeća i ciljeva koje postavljate zaposlenicima
 • kako kvaliteno postaviti ciljeve i kako pratiti (mjeriti) njihovu realizaciju
 • kako dati i kako primiti povratnu informaciju zaposlenicima
 • koje kompetencije treba imati rukovoditelj za uspješno upravljanje zaposlenicima
 • najbolje prakse, trendovi u upravljanju radnim učinkom, kako to rade uspješni manageri, voditelji, direktori

Kome je seminar namijenjen?

Seminar je namijenjen svima koji žele znati više o ovoj temi te planiraju uvesti sustav upravljanja radnim učinkom u svoju organizaciju:

 • vlasnicima poduzeća te članovima Uprava
 • menadžementu svih razina
 • voditeljima odjela i timova
 • zaposlenicima u odjelu ljudskih potencijala

Trajanje treninga i satnica: Seminar se održava 31. ožujka s početkom u 10:00 sati. Satnica je od 10.00 – 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana (prije podne i poslije podne) 

AGENDA

10:00-11:15 Što je sustav upravljanja radnim učinkom? Povezanost strategije s ciljevima zaposlenika Što su ciljevi, kompetencije i standardi

11:15-11:30 Pauza za kavu

11:30-13:00 Kako kvalitetno postaviti ciljeve i kako pratiti (mjeriti) njihovu realizaciju Kako dati i kako primiti povratnu informaciju Kako voditi evaluacijske razgovore

13:00-13:45 Pauza za ručak

13:45-15:00 Nagrađivanje i razvoj karijere zaposlenika Kompetencije rukovoditelja za uspješno upravljanje radnim učinkom

15:00-15:10 Pauza za kavu

15:10-16:00 Trendovi u upravljanju radnim učinkom

Kolika je cijena kotizacije?

Cijena kotizacije za rane prijave do 17. ožujka 2017. iznosi 1.000 kn + PDV.  Redovna cijena kotizacije od 18.ožujka 2017. iznosi 1450kn + PDV. U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicuna e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr ili da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do  30. ožujka 2017. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 30. ožujka 2017.  na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR seminara: Večernji list d.o.o. – Poslovni dnevnik

Predavač: Ivana Zvrko, mag.edu.

Ivana Zvrko direktor je konzultantske tvrtke ADIZ www.adiz.hr za poslovne edukacije. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje magistre edukacije. Pohađa poslijediplomski studij Organizacija i Management na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom dugogodišnje karijere radila je kao rukovoditelj prodajnih edukacija za sve kanale prodaje u Hrvatskom Telekomu, prodajnih trenera, projektnih i procesnih menadžera u prodaji. Ima bogato međunarodno iskustvo u Deutsche Telekomu u upravljanju kvalitetom prodajnih edukacija u Europi i implementaciji regionalnih projekata u prodaji. 

Organizator seminara: Poslovni dnevnik/Večernji list

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close