NLP Storytelling

Autor: Poslovni.hr , 04. ožujak 2016. u 10:44
fotolia

U današnjem poslovnom svijetu, osim stručnosti, za uspjeh su neizmjerno važne komunikacijske vještine, vještine upravljanja sobom i drugima.

NLP komunikacijske vještine pružaju vam izvanredne odnose sa suradnicima, efikasnost u postizanju ciljeva i ostvarivanju uspjeha. NLP vještine upravljanja drugima omogućuju rast vašeg utjecaja na druge, jer prepoznajete i koristite potencijale vaših suradnika na najbolji mogući način, što dovodi do ostvarenja izvrsnih rezultata.

Business storytelling u prodaji, marketingu, liderstvu i odnosima s javnošću novi je trening u sklopu Poslovnog centra znanja. Naučit ćete kako pronaći, strukturirati i ispričati priče kojima poruke prenosimo na način na koji ih slušatelji vole primati. Evolucijski i neurološki  smo uvjetovani da su nam dobre priče zanimljivije od drugih oblika komunikacije. Godinama se znanje prenosilo putem priča, legendi i mitova.

Takav način transfera ideja koristimo i danas kad se potrebno probiti kroz šumu informacija kojima nas suvremeno okružje bombardira i to pomoću nečeg zanimljivog i pamtljivog. Pričanjem priča dodajemo životnost i doseg onom bitnom što želimo prenijeti, jer se priče, ako su dobre, prepričavaju i šire viralno.

 
 

NLP storytelling

8. ožujka 2016.

Program je namijenjen svima kojima je posao da prenose ideje, utječu, promoviraju, uvjeravaju, prodaju, prezentiraju, inspiriraju i vode druge ljude.

Kroz ovaj trening polaznici će pronaći, oblikovati, prilagoditi te znati ispričati jednu ili više vlastitih priča namijenjenih prenošenju specifične poruke o sebi, svom brandu, viziji, proizvodu ili važnoj ideji.

Pročitaj više o NLP Storytelling ovdje.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Poslovni centar znanja Poslovni dnevnik
Tel: + 385 1 6326 009, 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close