Tražite posao? Zapošljavaju Manpower, Purić, Mango Moda, Leder & Schuh…

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2022. u 13:22
Foto: Pixabay

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Leder & Schuh d.o.o. / HUMANIC zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Mall of Split, Split. Rok za prijavu je 05.04.2022. Poslodavac nudi stabilna primanja i dodatak za prijevoz, bonuse za ostvarene prodajne ciljeve i popuste za zaposlenike te brojne druge pogodnosti. Prijavite se putem brze prijave.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia traži Odgajatelja / Animatora u tematskom parku (m/ž) u Zagrebu. Traži se energična osoba koja širi pozitivnu enegriju i uživa u igri i radu s djecom. Prijaviti se možete do 26.03.2022. putem brze prijave.

Salumeria Mangia traži Trgovca / Prodavača (m/ž) u Zagrebu. Posao obuhvaća rad s hranom, slaganje sendviča i kuhanje fine talijanske kave u ugodnoj atmosferi dućana s talijanskim delicijama. Prijave se zaprimaju do 05.04.2022. putem brze prijave.

Glitter and Glam d.o.o. traži Kozmetičara (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 05.04.2022. Od kandidata se očekuje znanje depilacije, tretmana lica i tijela te komunikativnost i odgovornost. Prijavite se putem brze prijave.

Purić d.o.o. traži Voditelja kontrolinga (m/ž) u Samoboru. Prijave traju do 31.03.2022. Od kandidata se traži 5 godina radnog iskustva, poznavanje knjigovodstva i završena VŠS ekonomije ili srodnih studija. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Mango Moda d.o.o. zapošljava Pomoćnika u prodaji (m/ž) za obavljanje rada 30 sati tjedno. Mjesto rada je Rijeka. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, popuste za zaposlenike, naknadu za prijevoz i mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 28.03.2022. putem brze prijave.

Salda konti d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 04.04.2022. Traži se osoba s minimalno 7 godina radnog iskustva i završenom SSS te poznavanjem računovodstvenih procesa i zakonske regulative. Prijavite se ovdje.

Manpower zapošljava Voditelja proizvodnje i projekata (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalni radni odnos, bonuse na plaću u skladu s rezultatima te dodatne edukacije i usavršavanje. Prijaviti se možete do 01.04.2022. putem brze prijave.

Odvjetničko društvo Ilej & Partneri d.o.o. zapošljava Recepcionara / Administrativnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba sa izvrsnim poznavanjem engleskog jezika i rada na računalu. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. putem linka.

Ljekarne Prima Pharne zapošljavaju Farmaceuta (m/ž). Mjesta rada su Split, Kaštel Kambelovac i Sinj. Traži se motivirana i odgovorna osoba predana poslu. Prijaviti se možete do 10.04.2022. putem brze prijave.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close