Tražite posao? Zapošljavaju Falkensteiner, Ziegler, Yoummday, HEP…

Autor: Poslovni.hr , 17. studeni 2020. u 13:11
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Falkensteiner traži voditelja sportskih aktivnosti i događaja (m/ž) u Zadru te IT administratora (m/ž) u Petrčanima. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u hotelskoj grupaciji, timski rad. Potrebno je prethodno iskustvo rada na sličnim poslovima i obvezno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Yoummday zapošljava na pozicijama Home office work immediately // part time / full time // sales & service // (m / ž) i Customer Care von Zuhause – ab sofort // Remote// Freelance // Inbound // Teilzeit & Vollzeit (m/ž). Poslodavac nudi atraktivna primanja do 20.000 kuna. Poslovi se obavljaju od kuće. Očekuje se disciplina, dobre govorne vještine putem telefona, motiviranost i orijentiranost na ostvarivanje rezultata. Provjerite više i prijavite se.

HEP-Proizvodnja d.o.o. zapošljava laboratorijskog / kemijskog tehničara – pripravnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.11. Uvjeti su srednja stručna sprema laboratorijskog, odnosno kemijskog tehničara te uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak. Prijavite se putem linka.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Ostermann i Partneri d.o.o. zapošljavaju odvjetnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.11. Očekuje se aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu te je poželjno znanje još jednog stranog jezika. Prijavite se ovdje.

Stolar d.o.o. traži operativnog direktora (m/ž) za rad u Donjoj Zelini. Prijave su otvorene do 12.12. Radni zadaci obuhvaćaju odgovornost za koordinaciju, organizaciju i nadzor svih poslovnih procesa unutar kompanije s ciljem unapređenja rezultata poslovanja i slično. Traži se obvezno višegodišnje radno iskustvo u stolarskoj djelatnosti, višegodišnje radno iskustvo na voditeljskim pozicijama, napredno korištenje MS Office paketa, AutoCAD-a i ostalih programa za tehničko crtanje. Prijavite se.

Thermia kamini d.o.o. zapošljava izvršnog voditelja / direktora prodaje (m/ž) u Zagrebu. Za posao je potrebna viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a poželjno je iskustvo rada na sličnim mjestima u prodajnom sektoru kamina. Traži se poznavanje tehnologije i spremnost na upoznavanje s tehnologijom proizvoda, kao i odlično znanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Komentirajte prvi

New Report

Close