Tražite posao? Radno iskustvo nije važno, a dovoljna je i završena osnovna školu

Autor: Poslovni.hr , 06. prosinac 2023. u 14:18
Foto: Pixabay

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa.

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Purić d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar / Dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Samobor. Nude se mogućnost razvoja i stimulativna primanja. U opis posla spada pakiranje i obilježavanje proizvoda sukladno zahtjevima kupaca i tehničke dokumentacije. Kandidat treba imati SSS i vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se na link do 15.12.2023.

SUPER TOURS zapošljava na poziciji Referent prodaje u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se rad na određeno i poslovno prijenosno računalo. U opis posla spada pismena i usmena komunikacija s partnerima i klijentima. Za ovu poziciju kandidat treba imati izvrsno vladanje španjolskim i engleskim jezikom. Potrebno je također minimalno dvije godine radnog iskustva.Prijavite se na link do 10.12.2023.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun zapošljava na poziciji Specijalist u ljudskim resursima (m/ž). Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rad i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije, Kandiat treba biti osoba koja ima VŠS/VSS – ekonomskog ili pravnog usmjerenja i minimalno 3 godine radnog iskustva. U opis posla spada organiziranje i rukovođenje procesa regrutacije. Mjesto rada je Bol, Otok Brač. Prijavite se na link do 13.12.2023.

BEMIX zapošljava na poziciji Rukovatelj (m/ž). Nude se rad na neodređeno i puno radno vrijeme. Mjesto rada je Šibenik.Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva na mjestu bageriste. U opis posla spada upravljanje bagerom, iskop i utovar. Prijavite se na link do 15.12.2023.

Falkensteiner Hotel & Residences traži kandidata na poziciji Guest Relation Manager (m/ž). Poslodavac omogućava besplatno korištenje fitness prostorija i individualne planove razvoja. U opisu posla se nalazi provedba promotivnih aktivnosti i fleksibilna potpora recepciji u obavljanju dnevnih poslova. Kandidat treba znati minimalno dva strana jezika i odlične komunikacijske vještine Mjesto rada je Zadar. Prijaviti se možete putem linka do 13.12.2023.

PIB EXTRA, D.O.O. zapošljava na poziciji Djelatnik odjela 3d skeniranja (m/ž). Mjesto rada je Štefanec. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja i osiguran topli obrok. U opis posla ulazi fizičko skeniranje projekata 3D skenerom i održavanje uređaja. Kandidat treba imati završenu četverogodišnju srednju školu i radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se na link do 31.12.2023.

Ozone Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Assistant Project Manager (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. U opis posla spada suradnja s arhitektima i dizajnerima,izrada troškovnika i komunikacija s dobavljačima. Posebne pogodnosti su ugovor na neodređeno vrijeme, plaćeni putni troškovi i neradni vikendi. Kandidat treba imati znanje engleskog jezika i VŠS ili ekvivalentno iskustvo u vođenju projekata. Prijaviti se možete putem linka do 17.12.2023.

BENETTON TEKSTIL zapošljava na poziciji Djelatnik za rad u tekstilnoj industriji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. U opis posla spada šivanje pletenih odjevnih predmeta i rad s tekstilnim strojevima.Radno iskustvo nije važno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Prijavite se do 28.12.2023. na link.

MD-047 zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete na link do 31.01.2024.

AGRO-VET zapošljava na poziciji Veterinarski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Križevci. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Idealan kandidat ima završenu četverogodišnju srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i 3 godine radnog iskustva. U opis posla spada liječenje stoke. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 15.12.2023.

Posjetite i službene web-stranice portala posao.hr. za još oglasa. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close