Tražite posao? Provjerite što se ovaj tjedan nudi na tržištu rada

Autor: Poslovni.hr , 04. ožujak 2020. u 08:57
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Zubak Grupa d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Osijeku, autolakirera (m/ž) i autolimara (m/ž) u Zagrebu i na području Zagrebačke županije, instruktora vožnje u autoškoli (m/ž) u Zagrebu, pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), referenta prijema na portirnici (m/ž), skladištara rezervnih dijelova (m/ž) u Sesvetama te referenta u poslovnici Rent a cara (m/ž) u mjestima Omišalj, Ližnjan, Rovinj, Zemunik Donji i Čilipi. Rok prijave je 13.3. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Philips zapošljava Consumer Operations Specialist-a (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 29.3. Potrebna je viša stručna sprema, dvije do tri godine relevantnog iskustva u korisničkoj službi, sposobnost odgovaranja na korisničke prigovore i zahtjeve, odlična usmena i pismena komunikacija, dobre organizacijske vještine. Potrebno je napredno korištenje MS Office-a i dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Resort Team Leader (m/ž) i Airport Customer Helper (m/ž) u Dubrovniku te Resort Customer Helper (m/ž) u Puli. Potrebno je relevantno iskustvo u korisničkoj službi, a prednost donosi rad u zrakoplovnoj kompaniji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću. Potražite više o željenim poslovima i provjerite ostale poslove u ponudi ovog poslodavca na linku.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu te Production and Sourcing Manager-em (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Becton Dickinson traži Sales and Clinical Specialist CEE & Israel (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 2.4. Traži se viša ili visoka stručna sprema, minimalno šest godina radnog iskustva, znanje engleskog jezika, dobro znanje poslovog upravljanja, analitičke i konceptualne vještine, kompetitivnost i dobre računalne vještine. Aplicirajte.

LPP Sinsay zapošljava na poziciji Regional Commercial Trainer (m/ž) za Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku. Odgovornosti su educiranje osoblja u dućanima, analiza i kontrola, itd. Očekuje se relevantno iskustvo, mobilnost i spremnost na putovanja, znanje engleskog jezika na minimalno B1 razini, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte najkasnije do 11.3.

Fashion Company d.o.o. traži pojačanje na poziciji koordinator za opće poslove, građenje i tehničko održavanje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao se sastoji od rukovođenja, kontrole i organizacije rada odjela, izrađivanja planova za tekuće i investicijsko održavanje ureda, maloprodajnih objekata i opreme i ostalo. Traži se viša stručna sprema građevinskog, strojarskog ili sličnog smjera te radno iskustvo od dvije godine. Potrebno je aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, korištenje računalnog paketa MS Office, organizacijske vještine i sistematičnost u radu te vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

House of Jobs traži Delivery Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 19.3. Traži se više odoba za rad. Potrebno je EU državljanstvo, barem pet godina iskustva u sličnim poslovima u ICT industriji, barem tri godine iskustva u vođenju projekata, a poželjan je project management certifikat. Očekuje se i izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Tekstilpromet d.d. zapošljava na pozicijama radnik ulaza/ izlaza robe, skladišta i transporta (m/ž), prodavač – veleprodaja – metražer (m/ž), prodavač (m/ž), voditelj prodavaonice (m/ž). Poslovi se odvijaju u Zagrebu, Splitu, Osijeku ili Dubrovniku. Poslodavac nudi popust za zaposlenike, priliku za napredovanjem i pozitivno radno okruženje. Prijavite se najkasnije do 12.3. putem linka.

Pepco zapošljava kontrolora zaliha (m/ž) za rad u Hrvatskoj (pretežito Dalmacija). Poslodavac osigurava stimulativna prmanja, priliku za rad i usavršavanje, popust za zaposlenike, službeno vozilo. Potrebno je radno iskustvo od jedne do tri godine, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office-a, izražene matematičke i analitičke sposobnosti, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se najkasnije do 10.3. ovdje.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close