Tražite posao? Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse

Autor: Poslovni.hr , 25. srpanj 2023. u 13:06
Foto: Pixabay

Ako tražite posao, došli ste na pr(a)vo mjesto! Portal posao.hr donosi aktualne vijesti s tržišta rada i predstavlja vam 10 novih poslovnih prilika. Sretno u potrazi!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg direktora Operativne izvrsnosti (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak ove pozicije je aktivno sudjelovanje u implementaciji OPEX inicijativa radi poboljšanja načina rada, smanjenja troškova i održavanja razine kvalitete usluge. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću te dodatne novčane naknade i nagrade. Možete se prijaviti do 13.08.2023. putem brze prijave.

Posao.hr za klijenta, domaću tvrtku s dugogodišnjom tradicijom i prisutnosti u građevinskom sektoru, zapošljava na poziciji Project Manager (m/ž). Traže profesionalca čija je osnovna zadaća optimizacija poslovanja, osmišljavanje poslovne politike i strategije razvoja s Upravom tvrtke. Prijave se zaprimaju do 08.08.2023., a mjesto rada uključuje Split i Zagreb. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava Referenta računovodstva (m/ž) i Specijalistu računovodstva usluga (m/ž). Mjesto rada je Omiš. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stručno usavršavanje, onboarding program i kontinuirani razvoj kompetencija kroz edukacije. Možete se prijaviti do 10.08.2023. putem brze prijave.

NKD moda d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacije u Hrvatskoj. Poslodavac nudi radni odnos na puno i nepuno radno vrijeme unutar uobičajenog radnog vremena u prodavaonici te ugodno radno okruženje i posvećeni tim. Možete se prijaviti do 02.08.2023. putem brze prijave.

Fortitude Recruitment j.d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i rezervacija (m/ž) za hotel i resort s 5 zvjezdica. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Poslodavac nudi stimulativna mjesečna primanja i bonuse, uskladu s radnim mjestom te osiguran smještaj i topli obrok u radnim i neradnim danima. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sport Vision d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Traže odgovorne, motivirane, ambiciozne ljude, zaljubljenike u sport sa izraženim komunikacijskim sposobnostima u odnosu s ljudima. Prijaviti se možete do 31.07.2023. putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 14.08.2023. Od kandidata se traži iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Poslodavac nudi plaćen smještaj ukoliko zaposlenik nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač / Blagajnik (m/ž) na više lokacija diljem kontinentalne Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. Traži se osoba koja ima dobre komunikacijske vještine i koja je sklona raditi u timu. Prethodno radno iskustvo u trgovini je prednost. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 04.08.2023. U opisu posla nalazi se prodaja usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonskim putem. Poslodavac nudi službeni tablet i automobil te bonuse na temelju ostvarenih rezultata. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Kontakt specijalista u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž). U opisu posla nalazi se pružanje osnovnih informacija i korisničke podrške. Benefiti ovog posla su sportske aktivnosti (Multisport kartica) te prigodni bonusi (božićnica, uskrsnica i regres za godišnji odmor). Mjesto rada je Rijeka i cijela Hrvatska. Prijaviti se možete do 02.08.2023. putem linka.

Na službenim stranicama portala posao.hr naći ćete još mnogo otvorenih radnih mjesta. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close