Tražite posao? Poslodavac nudi popust za zaposlenike, isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade…

Autor: Poslovni.hr , 10. siječanj 2024. u 14:01
Foto: Pixabay

Istražite preostale otvorene pozicije na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Lidija obrt zapošljava na poziciji Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Mogući je rad od kuće. Kandidat treba poznavati pisani i čitani njemački jezik. Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom, samostalno kreiranje svog vremena te jedinstven pristup načinu rada. Prijave su na linku do 19.1.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike za fotonaponske elektrane (m/ž) u Zlataru. Posao uključuje održavanje solarnih elektrana, izradu izvješća te suradnju s odjelima razvoja i prodaje. Potrebno je 2 godine iskustva, viša ili prvostupanjska stručna sprema, puno radno vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite link do 22.1.2024.

KTC d.d. traži zaposlenika na pozicijama Čistača (m/ž), Skladišnog radnika (m/ž) i Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu, jednu godinu radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije. Za više informacija posjetite link do 15.1.2024.

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) za rad na benzinskoj postaji Prilesje. Poslovi uključuju prodaju goriva, maziva, plina te ostalih proizvoda, kao i obavljanje drugih poslova po nalogu rukovodioca. Prijavite se putem linka 20.1.2024.

AQUAMONT d.o.o. traži 4 radnika u Osijeku na poziciji Pomoćnog radnika u niskogradnji na telekomunikacijama, s osnovnom školom ili srednjom školom (3 godine). Posao obuhvaća pomoćne poslove u niskogradnji na telekomunikacijama, a nudimo zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.1.2024.

Protekta d.o.o. traži Elektroničara sustava tehničke zaštite (m/ž) u Zagrebu. Posao uključuje instalaciju i servisiranje sustava tehničke zaštite. Nude stalni radni odnos, edukacije u struci i mogućnost napredovanja. Traže SSS, vozačku dozvolu B kategorije, a iskustvo nije uvjet. Za prijavu posjetite link do 15.1.2024.

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž) te Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Igrandia / Interaktivna zabava d.o.o. zapošljava na pozicijama Chief Operating Officer-a (m/ž), Recepcionera / Blagajnika (m/ž), Animatora (Student) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je u Zagrebu. Poželjno je iskustvo rada u Luceed sustavu i rad na sličnim pozicijama te je potrebno SSS. Za prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Oglasnik d.o.o. zapošljava studenta na poziciji Social Media / Community Manager-a (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. U opis posla ulazi uređivanje i vođenje sadržaja određenih društvenih mreža, priprema blog članaka i komunikacija s vanjskim piscima. Od kandidata se očekuje da ima važeći status studenta, studentski ugovor, razvijene prezentacijske i komunikacijske vještine. Za sve ostale informacije posjetite link do 17.1.2024.

Istražite preostale otvorene pozicije na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close