Tražite posao? Poslodavac nudi neto plaću od 2000 eura, osiguran smještaj i tople obroke

Autor: Poslovni.hr , 12. lipanj 2024. u 08:45
foto: pixabay

Posao.hr – vaš ključ do novih poslovnih prilika. Pogledajte 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovog tjedna!

Globalna hrana d.o.o. traži redovite ili izvanredne Studente (m/ž) koji su članovi studentskog servisa za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, te radno iskustvo u međunarodno poznatoj tvrtki. Satnice su varijabilne ovisno o lokaciji, a poslodavac osigurava uniformu, radnu obuću te plaćeni liječnički pregled. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

MC-Ultimaks d.o.o. traži Recepcionara (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Glavne odgovornosti uključuju prijavu i odjavu gostiju, unošenje rezervacija, komunikaciju sa agencijama te organizaciju prijevoza gostiju od/do aerodroma. Potrebna je minimalna stručna sprema srednje škole, znanje engleskog jezika te vozačka dozvola kategorije B. Prijavite se putem linka do 15.6.2024.

Boba Bubble Tea d.o.o. traži Barmene/Konobare za rad u Puli, Zagrebu i Zadru. Plaća iznosi 1000 € neto, uz dodatne bonuse. Nudi se dugoročna prilika za posao, naknada za prijevoz, besplatna pića te sveobuhvatna edukacija. Iskustvo nije potrebno, a poželjno je poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

SOS Dječje selo Hrvatska traži Odgajatelja (m/ž) za rad u SOS Zajednici mladih u Zagrebu i Velikoj Gorici. Potrebna je visoka stručna sprema iz područja odgojnih, socijalnih ili srodnih znanosti, iskustvo u radu s mladima te aktivno znanje engleskog jezika. Dodatna očekivanja uključuju profesionalan i odgovoran pristup radu te visoko razvijene komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

Caffe bar Koma traži Konobare (m/ž) za rad u svom kafiću na lokaciji Zvonimirova 137 u Zagrebu. Poslovi uključuju rad na šanku, posluživanje gostiju, naplaćivanje, pripremu napitaka i slično. Iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Traže se osobe koje su komunikativne, sposobne za timski rad i motivirane za rad u ugostiteljskom sektoru. Posao može biti stalni radni odnos ili sezonski, ovisno o potrebama. Prijavite se putem linka do 18.6.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1 200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close