Najbolji poslovi
TRŽIŠTE RADA

Tražite posao: Ovih 10 tvrtki u potrazi je za novim kadrom

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Poslovni.hr
22. srpanj 2020. u 11:49
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

 Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju/ geodeta (m/ž), inženjera elektrotehnike (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž), Senior Software Developer-a (m/ž). Poslodavac zapošljava na čak 13 otvorenih radnih pozicija diljem cijele Hrvatske. Provjerite uvjete i aplicirajte na linku.

Demateh d.o.o. traži servisera/ montera industrijskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 4.8. Poslodavac nudi mjesečnu plaću do 11.000 kuna bruto, ovisno o kvalifikacijama i iskustvu. Uvjeti za zaposlenje su stručni smjer mehatroničara, montera, instalatera i slično, osnovno IT znanje, osnovno znanje engleskog jezika, dobre timske vještine. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata/ inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 31.7. Potrebni su visoka stručna sprema elektrotehničkog fakulteta, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, računalne vještine u MS Office-u te je poželjno iskustvo rada u struci. Prijavite se na ovaj posao putem linka.

Cuspis traži voditelja ureda (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.8. Poslodavac nudi izazovnu radnu okolinu, stabilna primanja, priliku za učenje i napredovanje te službeni bicikl. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog u jeziku i pismu, vozački ispit B kategorije. Prijavite se ovdje.

Kuehne & Nagel d.o.o. traži pojačanje na poziciji izvršni administrativni asistent (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.7. Potrebni su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje, visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku, znanje rada u MS Office paketu. Prednost donosi profesionalno iskustvo. Zainteresirani, prijavite se putem linka.

Philips zapošljava na poziciji Dental Professional Representative (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 7.8. Potrebni su minimalno trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, proaktivnost, orijentiranost na rezultate, dobro znanje engleskog jezika i napredno korištenje MS Office-a. Prijavite se ovdje.

Tvrtka yoummday GmbH zapošljava na poziciji Work from Home – Kundenservice im Home-Office, Europaweit (m/ž) .Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, stabilna primanja i iznadprosječna primanja. Očekivana je mjesečna plaća do 4.000 eura. Traže se komunikativnost i orijentiranost na korisnika te razumijevanje korisnika. Posao se radi od kuće, a rok prijave je 20.8. Aplicirajte.

Tres Commas traži savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Rok prijave je 9.8., a mjesto rada Zagreb. Potrebni su znanje traženih jezika, iskustvo rada u prodaji i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Falkensteiner traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Controller-a (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 6.8. Potrebno je aktivno poznavanje stranih jezika i rada na računalu. Na željeni se posao prijavite putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

New Report

Close