Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Valamar Riviera, Strabag, Emmezeta, Auto Benussi, Sigma…

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2020. u 11:31
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. 

Sigma d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž)/ kuhara (m/ž), konobara (m/ž), recepcionara (m/ž), servira (m/ž), sobara – čistača (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), kućnog majstora (m/ž) i mornara/ mornara dizaličara/ mornara ronioca (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 26.3. Poslodavac traži višegodišnje radno iskustvo i poznavanje stranih jezika. Prijavite se putem linka.

Corporate Rates Club zapošljava na pozicijama Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer web Application (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 4.3. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja od 9.000 kuna, odnosno 11.000 kuna nadalje. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Prednost donosi znanje njemačkog jezika te iskustvo s ActiveMQ-om, Docker-om, Kubernetesom. Aplicirajte.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 5.3. Poslodavac nudi rad u modernoj stomatološkoj ordinaciji u ugodnom radnom kolektivu, potrebnu edukaciju i plaću u skladu s vašim trudom i zalaganjem, priliku za korištenje i usavršavanje stranog jezika u komunikaciji s izvornim govornicima. Idealne osobe imaju izvrsno poznavanje talijanskog jezika, poželjno ali ne i nužno iskustvo izravne i / ili telefonske prodaje od najmanje jedne godine, sposobnost za komercijalno pregovaranje, izvrsne komunikacijske vještine i ostalo. Aplicirajte ovdje.

Valamar Riviera d.d. zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž) u mjestima Poreč, Rabac, otok Krk, Dubrovnik, otok Rab, Makarska. Rok prijave je 15.3. Od kandidata se očekuje svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e – maila, chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju, pravovremeno reagiranje i ispunjenje zahtjeva i upita gostiju u suradnji s ostalim suradnicima i odjelima u objektu. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima u sulužnim djelatnostima, a prednost je iskustvo u turizmu, vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Emmezeta zapošljava na pozicijama dekorater (m/ž) u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Kaštel Sućurcu te asistent u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu – Jankomir. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu i obavezno je radno iskustvo. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.3. Glavne odgovornosti su definiranje i upravljanje strategijom marketinga u skladu s poslovnom strategijom tvrtke, upravljanje marketinškim timom te suradnja s voditeljima drugih odjela tvrtke, upravljanje brandovima te kreiranje i realizacija godišnjeg plana marketinških aktivnosti i upravljanje budžetom. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u marketingu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, naročito engleskog u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Tvrtka igr d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva – niskogradnja/ hidrotehnika (m/ž) u Hrvatskoj. Rok prijave je 5.3. Traži se najmanje pet godina radnog iskustva u provođenju usluga stručnog nadzora na području hidrotehnike, položen stručni ispit za ivabljanje poslova graditeljstva, iskustvo u provođenju FIDIC ugovora, znanje rada na računalu, engleskog jezika i poznavanje osnova njemačkog jezika. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži osobu na poziciji voditelj građevinskih radova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, napredno poznavanje MS Office paketa, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u izgradnji i održavanju objekatam a prednost je položeni stručni ispit. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava poslovotkinju/ poslovođu gradilišta (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 5.3. Potrebni su srednja stručna sprema – graditeljskog smjera, najmanje pet godina radnog iskustva naposlovima niskogradnje, vozačka dozvola B kategorije, rad na računalu, spremnost na terenski rad. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close