Tražite posao? Ovaj poslodavac nudi plaću od 2.000 eura i ugodnu radnu atmosferu

Autor: Poslovni.hr , 29. svibanj 2024. u 08:01
Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Brzi put do posla vodi preko posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

I Byte Informatika d.o.o. u Zadru traži Servisera (m/ž) za dijagnostiku i servisiranje računala te testiranje i pakiranje opreme. Posao obuhvaća unos podataka u bazu, zaprimanje i kontrolu robe te dijagnostiku uređaja. Nude se kontinuirana edukacija, bonuse prema prodajnim rezultatima i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 3.6.2024.

Boba Bubble Tea d.o.o. traži Barmene/Konobare (m/ž) za rad u Puli, Zagrebu i Zadru. Uz plaću od 1000€ neto, nudi se dugoročna prilika za posao, bonusi na ostvarene rezultate, naknada za prijevoz, besplatna pića te sveobuhvatna edukacija. Prijavite se putem linka do 16.6.2024.

Air Movement Industry d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za prodaju HVAC proizvoda u Svetoj Nedelji. Potrebno je iskustvo u prodaji HVAC proizvoda, SSS/VSS, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije te dobre komunikacijske vještine. Tvrtka nudi ugovor o radu na neodređeno s probnim radom od 3 mjeseca te plaćeni prijevoz i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 3.6.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Dormeo Home d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u dućanu u Zagrebu – Jankomir (City Center One West). Potrebna je minimalno jedna godina radnog iskustva u prodaji, SSS ekonomskog/trgovačkog ili srodnog smjera, dobro znanje engleskog jezika i rada na računalu, kao i komunikativnost, prodajna orijentiranost te dobre organizacijske vještine i poduzetnički duh. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

Logistika i procesi 360 d.o.o. traži tri Skladištara (m/ž) u Zagrebu, Jankomir. Pružaju se ugovor na neodređeno s probnim rokom od tri mjeseca, početna neto plaća od 1.032,00 EUR te mogućnost povećanja plaće nakon probnog roka. Uz to, nudi se i uredno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati te mogućnost osposobljavanja za upravljanje viličarom i rad na siguran način. Prijavite se putem linka do 9.6.2024.

Ramda d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Kaštel Sućurcu. Poslodavac nudi rad na određeno vrijeme zbog povećanog opsega posla, uz puno radno vrijeme i rad u 2 smjene. Prijavite se putem linka do 6.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

Coordinatio d.o.o. traži Agenta za rad na računalu (m/ž) za rad u Splitu. Posao spada u kategoriju administrativnih zanimanja, a plaća varira od 950 € do 1 200 € neto. Prijavite se putem linka do 14.6.2024.

U.o. Ankora zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na otoku Krku. Poslodavac nudi neto plaću u iznosu od 2000 eura, ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i tople obroke po dogovoru. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close