Tražite posao? Nudi se ugovor na neodređeno puno i početna mjesečna plaća do 1.100 eura

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2023. u 13:05
Foto: Pixabay

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr predstavljamo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna. Sretno sa zapošljavanjem!

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovačko – neretvanska županija. Nude se iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima. U opis posla spadaju dnevni operativni zadaci – rad unutar prodajnog prostora trgovine. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu i minimalno 1 godina iskustva rada na rukovodećim pozicijama. Prijavite se putem linka do 08.01.2024.

Coordinatio d.o.o. zapošljava na poziciji Agent za rad na računalu (m/ž). Mjesto rada je Split. Nude se ugovor na neodređeno puno i početna mjesečna plaća: 900 – 1.100 €. U opis posla spada obrada i provjera podataka i dokumenata preko videopoziva. Kandidat treba imati elementarno znanje za rad na računalu i poznavanje njemačkog jezika. Prijavite se na link do 07.01.2024.

INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač-konobar na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Nude se redovna primanja tokom cijele godine, uz kvartalne stimulacije ovisno o ostvarenim rezultatima. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu.Radno iskustvo nije potrebno. U opis posla spada obavljanje fizičkog i administrativnog prijema robe. Prijaviti se možete putem linka do 08.01.2024.

AUTOMEHANIKA SANTO traži osobu na poziciji Automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Guščerovec. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla ulazi servis isključivo na vozilima iz gospodarskog programa (kamioni i autobusi). Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i vozačku dozvolu B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijavite se na link do 29.12.2023.

Manpower zapošljava na poziciji Operater završne dorade proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Poslodavac omogućava stimulativna primanja i mogućnost smještaja. U opis posla spada kontrola kvalitete i kvantitete proizvoda. Osoba za ovu poziciju treba imati SSS, poželjno tehničkog usmjerenja i osnovno znanje engleskog jezika. Prijave pošaljite na link do 02.01.2024.

USTANOVA ZA ZDRAVSTVENU NJEGU U KUĆI ŽIVKOVIĆ traži osobu na poziciji Medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Čakovec. Nude se puno radno vrijeme i rad na određeno. Idealan kandidat ima ima završenu četverogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Ova pozicija uključuje terenski rad. Prijavite se na link do 04.01.2024.

MD-047 zapošljava na poziciji Konobar (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu trogodišnju srednju školu i godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete na link do 31.01.2024.

Dom za starije i nemoćne osobe REZIDENCIJA KASTELAN zapošljava na poziciji Pomoćni radnik (m/ž). Mjesto rada je Tuheljske Toplice . Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Kandidat treba imati završenu osnovnu školu. Radno iskustvo nije važno.U opis posla spada pomoć korisnicima doma. Prijavite se na link do 06.01.2024.

Kronospan CRO traži osobu na poziciji Vatrogasac/vatrogasni tehničar (m/ž). Mjesto rada je Bjelovar. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. U opis posla spada provođenje požarno preventivnih mjera. Kandidat treba imati trogodišnju srednju školu i vozačke dozvole kategorija B i C. Prijaviti se možete putem linka do 26.12.2023.

Logopedski centar Malik traži osobu na poziciji Logoped (m/ž). Mjesto rada je Nova Gradiška. Poslodavac omogućava puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije važno. Traži se fakultetsko obrazovanje. Na natječaj se mogu javiti i studenti završne godine studija ili apsolventi.Prijavite se na link do 19.12.2023.

Na službenim stranicama portala posao.hr pregledajte raznovrsnu ponudu poslova! Sretno u pretraživanju!

 

Komentirajte prvi

New Report

Close