Poslodavac nudi početnu plaću od 1327 eura neto za srednju stručnu spremu, plaćene putne troškove…

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2023. u 10:21
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Portal posao.hr donosi vam aktualne vijesti s tržišta rada te vam predstavlja ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Vrbovec. U opisu posla nalazi se slaganje i sortiranje robe na policama i u skladištu, priprema robe za izdavanje, kontrola rokova trajanja robe te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Prodavača / Blagajnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka – Kukuljanovo. Poslodavac nudi benefite poput punog radnog vremena u dvije smjene, mogućnosti napredovanja, dodatnog usavršavanja na radnom mjestu i mogućnosti stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete do 24.08.2023. putem linka.

IB Design d.o.o. traži Stilista / Prodavača (m/ž) u atelieru vjenčanica. Traže osobu sa radnim iskustvom i smislom za prodaju luksuzne odjeće. Poslodavac nudi 6 tj. godišnjeg odmora, učinke na radne rezultate te rad u dinamičnom i profesionalnom timu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Quality Control Specialist with Croatian language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se verifikacija interakcija s klijentima te kontrola kvalitete razgovora na njemačkom jeziku. Pogodnosti ovog posla su poduka za uvođenje u posao te 100% rad od kuće. Prijavite se putem linka.

Ad Management Services zapošljava na poziciji TikTok Media Buyer – entry level (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. U opisu posla nalazi se upravljanje TikTok kampanjama kako bi se postigli ciljevi klijenata te suradnja s timom u osmišljavanju marketinških strategija. Prijaviti se možete do 22.08.2023. putem linka.

My SeaTime Yachtcharter d.o.o. zapošljava Brodskog mehaničara (m/ž). Za ovu je radnu poziciju potrebno prethodno radno iskustvo te srednja stručna sprema, a poželjno je i poznavanje njemačkog i engleskog jezika. Poslodavac nudi plaćene putne troškove i početnu plaću 1327€ neto. Mjesto rada nalazi se u Segetu Donjem. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Takko Fashion Croatia d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. U opisu posla nalazi se komunikacija s kupcima, aktivna prodaja, rad na blagajni i slaganje robe. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mjesečni bonus i ugodnu radnu klimu. Možete se prijaviti do 17.08.2023. putem brze prijave.

Gi Group Staffing Solutions traži kandidata za poziciju Rental Sales Agent (m/ž). Glavni zadatak ove pozicije je zaprimanje klijenata i pružanje personalizirane korisničke podrške. Poslodavac nudi atraktivan kompenzacijski paket. Mjesto rada je Split ili Dubrovnik. Prijaviti se možete do 18.08.2023. putem linka.

KTC d.d. zapošljava Prodavača na odjelu tehnike / kućnih potrepština (m/ž) u Zaboku. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. Osoba na ovoj poziciji slaže i sortira robu, priprema robu za prodaju te radi na odjelu tehnike, bijele tehnike i informatičke opreme. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

B for Business d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž). Traži se uporan kandidat koji ima iskustva u ekstruziji folije te koji je željan naučiti nove poslove. Poslodavac nudi iznadprosječnu plaću i dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kvalitetno odrađenim poslom. Mjesto rada je Veliko Trgovišće. Prijave traju do 15.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Pogledajte i na posao.hr web-stranicama. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close