Najbolji poslovi
tržište rada

Poslodavac nudi plaću u iznosu od 8.000 do 9.000 kuna mjesečno, prijavite se

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Poslovni.hr
01. ožujak 2022. u 13:34
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tribe inženjering d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevinarszva (m/ž) i Diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 15.03.2022. Poslodavac nudi stalan posao, rad na interesantnim projektima u profesionalnom okruženju te atraktivna i redovna primanja. Prijaviti se možete putem linka.

Nattoni International zapošljava Ovlaštenog računovođu (Voditelja računovodstva) / Ovaštenog revizora (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stalan posao, izvrsne uvjete rada i stimulativnu plaću te službeni mobite i prijenosno računalo. Prijave se zaprimaju do 11.03.2022. putem brze prijave.

Heineken Hrvatska d.o.o. zapošljava Sezonskog vozača viličara (m/ž) u Karlovcu. Traži se djelatnik koji će se pridružiti Heineken timu u periodu od travnja do kolovoza. Posao uključuje utovar / istovar proizvoda i ambalaže na / s kamiona. Prijave se zaprimaju do 04.03.2022. putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž) u Rijeci. Prijave traju do 09.03.2022. Posao uključuje svakodnevno kontaktiranje kupaca uz obilaske te registraciju novih i praćenje prometa dodijeljenih kupaca. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Beauty salon Patrizia traži Djelatnika s iskustvom u klasičnoj masaži i anticelulitnim tretmanima / Maserku (m/ž) u Zagrebu. Poželjno je znanje kozmetičkih tretmana kao što su ugradnja noktiju, masaže, pedikura, ugradnja umjetnih trepavica. Prijaviti se možete do 06.03.2022. putem brze prijave.

Zigante Tartufi d.o.o. traže Terenskog komercijalistu (m/ž). Područje rada je Istarska županija. Prijave se zaprimaju do 07.03.2022. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje terena, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te samostalnost i komunikativnost prilikom prodaje i obilaska kupaca. Prijavite se.

Mango Moda d.o.o. zapošljava Visual Merchandisera (m/ž) u Zadru. Od kandidata se očekuje jednogodišnje radno iskustvo na istoj radnoj poziciji, izvrsne analitične i komunikacijske vještine. Prijave se zaprimaju do 03.03.2022. putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži Višeg stručnjaka za osiguranje kvalitete (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 07.03.2022. Traži se kandidat sa završenom VSS i 3 godine radnog iskustva te minimalno 1 godinom radnog iskustva u laboratoriju. Prijaviti se možete putem linka.

San snova d.o.o. traži Mornara na turističkom brodu (m/ž) za sedmodnevna krstarenja na području Postira – Brač. Rok za prijavu je 08.03.2022. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 8000kn do 9000kn. Za posao je potrebno jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

New Report

Close