Poslodavac nudi atraktivnu početnu plaću, bonuse i poticaje

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2023. u 11:25
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr izdvajamo top atraktivnih otvorenih radnih pozicija! Sretno u pretraživanju!

Europa 92 d.o.o. zapošljava na poziciji Voditelj prodavaonice (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik ili Zagreb. Nude se atraktivna početna plaća, bonusi i poticaji, plaćeni troškovi prijevoza te više dana godišnjeg odmora. Idealan kandidat ima SSS/VŠS (prednost trgovačko usmjerenje) te iskustvo u vođenju trgovine (poznavanje modnog asortimana je prednost). Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži osobu na poziciji Radnik strojarskog održavanja (ž/m). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi održavanje sredstava rada strojarske opreme farmaceutske proizvodnje u skladu s preporukama proizvođača i pravilima struke. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja uz dodatke na plaću te kontinuirani rast I razvoj. Prijavite se na link do 01.01.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Blagajnika – komisionara (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla je briga o rokovima trajanja proizvoda, te o izgledu, čistoći i urednosti radnog prostora. Svi Konzumovi zaposlenici godišnje ostvaruju pravo na božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu, privatno zdravstveno osiguranje i još mnoge druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 18.01.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/f) na više lokacija u Hrvatskoj. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac omogućuje službeni automobil (za potrebe rada na terenu), laptop, tablet i službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 23.12.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava na poziciji Konzultant u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća, sportske aktivnosti (Multisport kartica) te prigodne bonuse (božićnica, uskrsnica i regres za godišnji odmor). Mjesto rada je Rijeka i cijela Hrvatska. Prijavite se putem linka do 31.01.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži osobu na poziciji HR Generalist (m/ž). Glavna zadaća ove pozicije je provođenje i koordinacija procesa regrutacije, selekcije, zapošljavanja i uvođenja novih zaposlenika u radnu okolinu. Nude redovita konkurentna primanja uz prigodne isplate (regres, božićnica, uskrsnica, jubilarne nagrade, dar djetetu i sl.). Mjesto rada je Novi Marof. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 27.12.2023.

Adelie Bakerie d.o.o. traži osobu na poziciji Voditelj poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Split. U ovoj ulozi igrat ćete ključnu ulogu u organiziranju i nadgledanju svih aktivnosti kako bi se osiguralo besprijekorno i iznimno korisničko iskustvo. Kao vođa i rješavatelj problema, vodit ćete i podržavati svoj tim, osnažujući ga da ostvari svoj puni potencijal. Prijavite se na link do 23.12.2023.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava na poziciji Skladišni kontrolor ( m/ž). Mjesto rada je Kaštel Sućurac. Osoba na ovoj poziciji bavi se planiranjem i organiziranjem svih skladišnih aktivnosti (komisioniranje,ulaz-izlaz robe te upravljanje zalihama). Kandidat za ovu poziciju treba imati SSS I 1 godinu radnog iskustva . Prijavite se na link do 26.12.2023.

Ultra zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za samostalno vođenje gradilišta, vođenje potrebne gradilišne dokumentacije te praćenje dinamike radova i pravodobno reagiranje. Poslodavac osigurava službeno vozilo I mobitel te mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete do 24.12.2023. putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži osobu na poziciji Booking agent (m/ž). Traže vedre i marljive osobe sa izraženim komunikacijskim vještinama za rad u rezervacijskom sustavu, odgovaranje na e-mailove s ciljem prodaje turističkih kapaciteta I za pružanje informacija o smještajnim jedinicama. Mjesto rada je otok Pag ili Zagreb. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na link do 29.02.2024.

Na posao.hr web-pageu razgledajte ostatak raznovrsne ponude. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close