Novi poslovi na tržištu rada: Poslodavac nudi ugodnu atmosferu i plaću do 2000 eura neto

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2024. u 08:51
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

Kardian d.o.o. traži Administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je SSS/VŠS/VSS ekonomskog smjera, najmanje 3 godine iskustva, poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa. Nude se stimulativna primanja, godišnji bonusi, božićnica, uskrsnica i službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 13.7.2024.

Retro futurizam d.o.o. / Mrs. Fogg zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, iznadprosječna primanja, stimulaciju na učinkovitost, plaćene troškove prijevoza te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

LONGRAD d.o.o. traži Zidare (m/ž) za rad u Šibeniku. Posao uključuje zidanje temelja i zidova te oblaganje zidova raznim materijalima. Potrebna je osnovna ili srednja škola i 3 godine iskustva. Nudi se stalni posao, smještaj i naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

GERMANIA SPORT d.o.o. traži 2 Operatera u kladionici za rad u Šibeniku, Šibensko-kninska županija. Posao je na puno radno vrijeme, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 20.7.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara/Tesara/Pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati stručnu spremu i najmanje jednu godinu iskustva. Nudi se ugodno radno okruženje s plaćom od 1.000 € do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Pučko otvoreno učilište Samobor traži Referenta za tehničke poslove (m/ž) u Samoboru. Potrebna je SSS tehničkog smjera, iskustvo s digitalnim kino-projektorom i scenskom tehnikom, vozačka dozvola B kategorije, izvrsno poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Jurko-Usluge d.o.o. / Il Secondo restoran traži Kuhara na hladnoj kuhinji (m/ž) za rad u Zagrebu. Nude se dodatna edukacija, osigurana radna odjeća, topli obrok, uskrsnice i božićnice, rad u dvije smjene te jedan slobodan dan tjedno. Plaća je od 1.200 € neto. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close