Include Ivana Mrvoša otvara više novih radnih mjesta: Početna plaća 900 eura, putni troškovi, kuhinja, kava, čajevi…

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2022. u 13:38
Foto: Igor Soban/PIXSELL

‘Fleksibilni smo oko svega.’

– Otvaramo nova radna mjesta u Include-u i pojačavamo postojeća. Tražimo brusača, terenskog tehničara, kontrolora kvalitete, operatera stroja, lakirera i djelatnike proizvodnje koji će raditi na sklapanju proizvoda, napisao je mladi hrvatski poduzetnik Ivan Mrvoš na Facebooku.
– Uvjeti koje nudimo su dobri (ili barem mi tako mislimo) i naša filozofija je vrlo jednostavna. Startna neto plaća za sva radna mjesta je oko 900 EUR + putni troškovi. Ako znate posao, obavljate ga kvalitetno i unutar zadanih rokova znači da će i firma imati više posla pa tako uvjeti kroz vrijeme mogu biti jedino bolji. Godišnji odmor ide čak do 30 dana. Što ste stariji, s više djece i većim stupnjem obrazovanja – više GO imate. Prekovremenih nema puno, a kad ih ima plaćaju se kako zakon kaže da bi se trebali plaćati. Osiguran je neograničen pristup kuhinji, dobroj kavi i čajevima. Fleksibilni smo oko svega. Ne štopamo radno vrijeme u sekundu, nemamo problem ako morate usred radnog vremena skupiti dijete u vrtiću i odvesti ga doma. Dok god ste fer i radite korektan posao isto možete očekivati i od nas.
Ako se vidite na nekoj od pozicija ili poznajete nekoga tko zna i želi raditi ove poslove molim javite se. Prijave traju do 10.12., napisao je Mrvoš.

Komentirajte prvi

New Report

Close