10 najboljih poslova tjedna: Pfizer nudi kompetitivnu plaću i široki raspon mogućnosti

Autor: Poslovni.hr , 11. studeni 2020. u 15:25
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pfizer zapošljava na poziciji Oncology Brand Strategy Manager – Croatia (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 11.12. Traži se visoka stručna sprema iz ekonomije ili medicine, prethodno iskustvo, odlične komunikacijske i organizacijske vještine, usmjerenost na ciljeve i preuzimanje odgovornosti. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i široki raspon mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se.

Metro traži pojačanje na pozicijama: specijalist za aplikacije (m/ž) i specijalist kategorije gastro opreme i kuhinjskog programa (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 18.11. Traži se minimalno viša, odnosno visoka stručna sprema te dvogodišnje radno iskustvo. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Kofein d.o.o. zapošljava na pozicijama: content manager (m/ž), community manager (m/ž), account executive (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 16.11. Na željeni posao aplicirajte ovdje.

Decathlon Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji IT Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.11. Traži se osoba sa strašću prema sportu. Očekuju se prilagodljivost na nove situacije i izazove, upornost, odgovornost, autentičnost, želja za pomoći. Provjerite više i aplicirajte.

Wasi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 17.11. Poslodavac nudi stimulativna primanja te osigurava službeni automobil i slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i inox galanterije. Aplicirajte.

Intersnack Adria d.o.o. traži voditelja prodajnih predstavnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su petogodišnje iskustvo u prodaji u FMCG industriji, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost i timski rad, visoka razina vještina upravljanja timom, važeća vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i inovativnom internacionalnom okruženju. Prijavite se.

Life Potential organizacija traži voditelja financija i projekata (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 17.11. Traži se osoba s minimalno dvije godine radnog iskustva, dobrih organizacijskih vještina, samostalna, ali spremna na rad u timu. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Ziegler zapošljava na poziciji programski inženjer / inženjer elektrotehnike (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Rok prijave je 30.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu te snalažljivost pri kompleksnim zadacima. Svi zainteresirani prijavite se ovdje.

Cuspis d.o.o. traži voditelja ureda (m/ž) i SQL analitičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 20.11. Poslodavac nudi rad u stabilnom poduzeću u malom timu, izazovnu radnu okolinu, stabilna primanja, priliku za učenje i mogućnost napredovanja. Na željeni posao aplicirajte putem linka.

Pliva zapošljava u Zagrebu na pozicijama: administrator za ljudske potencijale sa znanjem engleskog jezika (m/ž), IT menadžer poslovnih aplikacija za digitalne kanale (m/ž), viši IT poslovni analitičar za sustave upravljanja dokumentacijom (m/ž), viši IT poslovni analitičar, IT R&D Labs (m/ž). Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Komentirajte prvi

New Report

Close