Zagrepčanin pokrenuo vlastiti posao i ostvario dugogodišnji san: ‘Pacijenti i kupci su nam na prvom mjestu’

Autor: Zvonimir Varga , 11. studeni 2023. u 10:00
Foto: Press

OxyMar se ponosi time što je zadovoljila visoke kriterije Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode.

Tvrtku OxyMar, osnovanu 2023. godine, specijaliziranu za prodaju i distribuciju medicinskih proizvoda i ortopedskih pomagala u razgovoru za Poslovni dnevnik predstavlja nam osnivač i direktor Mladen Marković.

Odluku o pokretanju vlastite tvrtke 41-godišnji Zagrepčanin donio je nakon više od 10 godina rada za druge poslodavce u istoj branši. Kako kaže, oduvijek je težio voditi posao na način koji stavlja pacijenta i kupca na prvo mjesto, pružajući podršku i prave proizvode, jer, kako ističe, riječ je o zdravlju, najvažnijem aspektu za svakoga od nas.

Rezultat dugogodišnjeg sna

– OxyMar je nastao je kao rezultat dugogodišnjeg sna o pokretanju vlastitog posla, gdje se naglasak stavlja na posvećenost kupcu, kvalitetu proizvoda i vrhunsku uslugu. Početak rada tvrtke obilježen je otvaranjem specijalizirane medicinske trgovine u Zagrebu u svibnju 2023. godine, otkrio nam je Marković koji posebno naglašava važnost maloprodaje i njihove trgovine u Zagrebu.

– Prostor od 80 m2 pruža kupcima mogućnost profesionalnog savjetovanja i odabira proizvoda renomiranih proizvođača na jednom mjestu, čime se ističe kao jedinstvena u zapadnom dijelu Zagreba. Isto tako, OxyMar se ponosi time što je zadovoljila visoke kriterije Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode, postajući ugovorni isporučitelj HZZO-a. To znači da tvrtka može isporučiti svako medicinsko ili ortopedsko pomagalo koje je propisano od strane liječnika, pružajući dodatnu sigurnost kupcima, ističe Marković.

Dosadašnje poslovanje tvrtke bilježi rast iz mjeseca u mjesec, s jasnim fokusom na kontinuirano poboljšanje poslovnih procesa, marketinških aktivnosti te bolje dostupnosti kupcima.

Specijalnost OxyMar-a

A osim jedinstvene lokacije, Markovića smo pitali po čemu se još ističe tvrtka koju uspješno vodi.

– Specijalnost OxyMar-a je kućna kisikoterapija i pulsna oksimetrija za plućne bolesnike, uz zastupstvo za monitore za disanje za bebe tvrtke Jablotron, poznate po kvaliteti koju koriste bolnice i rodilišta, naglašava Marković, te dodaje:

– Jedinstveni smo i po ponudi proizvoda za pacijente s apnejom u snu, uključujući medicinske jastuke, sredstva za održavanje maske i cijevi te mnogo toga što olakšava liječenje, govori nam osnivač tvrtke.

Vrijedilo je…

U planovima tvrtke za budućnost, ali i izazovima poduzetništva, Marković najavljuje širenje poslovanja kroz otvaranje veleprodaje, proširivanje asortimana, suradnju s medicinskim centrima diljem Hrvatske, zapošljavanje suradnika te očuvanje visoke kvalitete usluge u budućnosti.

– Vrijedilo je pokrenuti svoj posao, to omogućuje implementaciju vlastitih ideja, nabavku najkvalitetnijih proizvoda za zdravlje te pomoć drugima uz konstantnu edukaciju, zaključuje Mladen Marković.

Komentirajte prvi

New Report

Close