Upoznajte Garmin vívosmart HR – mjerač aktivnosti sa senzorom pulsa na zapešću i pametnim obavijestima

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2015. u 09:19
Foto: Garmin

Udobna i lagana narukvica uređaja vívosmart HR, pogodna je za neprekidno nošenje.

Tvrtka Garmin predstavila je vívosmart HR, novi mjerač aktivnosti sa zaslonom na dodir i ElevateTM senzorom koji očitava broj otkucaja srca direktno na zapešću, te paletom pametnih obavijesti koje će Vam olakšati dan. Zaslon je velik i čitljiv na direktnom suncu. Puls se prati neprekidno, noću i danju, a uređaj, uz broj koraka, prepoznaje i koliko ste se katova popeli kroz dan te koliko minuta ste intenzivno vježbali. Kada se upari s kompatibilnim pametnim telefonom, moguće je primati obavijesti o dolaznom pozivu, pročitati tekstualnu ili email poruku, te obavijest iz kalendara ili s društvenih mreža. Na ekranu je moguće i upravljati reprodukcijom glazbe iz telefona.

Udobna i lagana narukvica uređaja vívosmart HR, pogodna je za neprekidno nošenje. Uz bateriju koja traje do 5 dana i vodootpornost do 50 metara, rijetko se ukaže potreba za skidanjem uređaja.

Uz praćenje broja koraka, potrošenih kalorija, prijeđene udaljenosti, pulsa i prikazivanja vremena i datuma, vívosmart HR će primijetiti vaš dodatni napor zahvaljujući integriranom barometarskom visinomjeru. Uređaj mjeri i intenzitet aktivnosti kroz posebnu funkciju Intenzivne minute, te možete mjeriti napredak prema aerobnim ciljevima za aktivnosti koje preporučuje WHO (Svjetska zdravstvena organizacija).

Kao i prošli modeli, vívosmart HR vas podsjeća kad predugo sjedite, uči o trenutnim stupnjevima vaše aktivnosti i kreira prilagođeni dnevni cilj u broju koraka, motivirajući vas da razvijete zdrave navike i ostanete aktivni tijekom dana.

Napravljen za današnji povezani svijet, vívosmart HR omogućuje povezanost pomoću vibracijskih upozorenja za sve pametne obavijesti iz telefona, uključujući dolazne pozive, tekstualne i email poruke, upozorenja iz kalendara i drugo. Korisnici mogu kontrolirati glazbu na pametnom telefonu, poslati signal kojim će locirati svoj telefon ako ga zagube, pa čak i koristiti vívosmart HR kao daljinski upravljač za Garmin VIRB kameru (prodaje se odvojeno).

vívosmart HR uređaj se automatski sinkronizira s nedavno nadograđenom Garmin Connect™ Mobile aplikacijom za iPhone® ili AndroidTM operativne sustave kako bi korisnici mogli kroz dan pregledavati izvještaje o svojoj aktivnosti i napretku, pratiti vrijeme spavanja, pridružiti se izazovima i drugo. Garmin Connect Mobile na svom jednostavnom sučelju omogućuje dnevne informacije i trendove kroz vrijeme, a može se povezati s MyFitnessPal računom za automatsku sinkronizaciju o kalorijama i prehrani, omogućujući korisnicima da vide svoju aktivnost u odnosu s konzumiranim kalorijama i preostalim kalorijama kroz dan.

Uređaj vívosmart HR dostupan je tri boje – crnoj, ljubičastoj i tamnoplavoj, a preporučena maloprodajna cijena mu je 1.195,00 kn.

Komentirajte prvi

New Report

Close