Regionalni centar kompetentnosti (RCK) Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka bogatiji je za šest šefova kuharstva i slastičarstva koji su prošli sedmotjedno usavršavanje na svjetski poznatoj Académie d’Art de Paris Le Cordon Bleu.
U pitanju je edukacija realizirana u sklopu projektne aktivnosti RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka u projektu VirtuOS – uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva koji je financiran iz sredstava EU i državnog proračuna.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu