Samoprozvani najbogatiji Hrvat ima zamisli od kojih zastaje dah: Evo gdje želi uložiti milijarde eura

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2018. u 10:06
Muzil, Foto: Duško Marušić / Pixsell

“Težak” je, otkriva, 24 milijarde eura.

"Ako mi država omogući ulazak u Uljanik, spreman sam platiti i nacionalni stadion. Ne znam što se čeka i zašto Horvat i Marić sada koče. Za Uljanik sam uplatio 500 milijuna eura i taj novac čeka u FINA-i. Uprava mora dati nalog da se novac prebaci na njihov račun, ali, čujte, ne može sve džabe, treba nešto i riskirati, staviti ponudu na stol. Neka mi za Uljanik u zalog daju Brijune", rekao je Glasu Istre samoprozvani najbogatiji Hrvat i multimilijarder Ivan Žilić.

"Težak" je, otkriva, 24 milijarde eura, a ima jako zanimljive zamisli od kojih zastaje dah, ali koje nisu bez smisla.

Kako kaže, zainteresiran je za gradnju brzog magnetskog vlaka koji bi povezivao Pulu i Zagreb. Kad bi se to realiziralo, do Zagreba bi iz Pule trebalo oko sat vremena. Tu bih uložio oko milijardu eura, kaže Žilić. Za oko mu je zapeo Muzil, ali i vojne nekretnine u pulskom zaljevu. I tu je spreman uložiti milijardu ili dvije, a te bi objekte stavio u funkciju turizma. Točka na "i" svakako je gradnja ekskluzivnog turističkog resorta, piše Glas Istre.

Komentari (2)
Pogledajte sve

lol

Na bunikama Žilić i Poslovni. On već deset godina samo što nije uložio i samo što nije dobio silne pare od Forda za svoje patente. Moš mislit!

New Report

Close