Rođendane, večere pa čak i vjenčanja pretvaraju u piknike

Autor: Ivan Tominac , 25. svibanj 2020. u 22:00
Uz osmišljavanje evenata bave se i arhitektonskim projektiranjem i opremanjem interijera/ANDREA GRŽIČIĆ

Manje proslave, jedine zasad dopuštene, aranžiraju u retro bar prikolici, a montiraju i šator na željene lokacije.

Neki traže lijepa mjesta, a drugi ta ista mjesta učine prekrasnim i nezaboravnim”, parola je mladog Adela Mese tima, koji čini pet djevojaka i jedan mladić. Kako govore, ime tvrtke je obiteljsko nasljeđe, ali portoflio usluga znatno je izmijenjen.

Nova generacija Adela Mese tima bavi se arhitektonskim projektiranjem, opremanjem i dekorom interijera te organizacijom događaja različitih karaktera.

U ovom trenutku, iako je koronavirus pomrsio planove cijeloj industriji organizacije događaja, oni su se nakon stvaranja bajkovitih vjenčanja odlučili otisnuti i u izazov organizacije piknika.

Već svima poznat stari šarm piknika odlučili su ponuditi u potpuno novoj dimenziji za manje proslave – kao posebno i konceptualno drugačije mjesto za proslave. Rođendani, djevojačke i momačke večeri, baby shower, pa čak i manja vjenčanja, u njihovom aranžmanu poprimaju drugačiju dimenziju.

“Izlazimo iz četiri zida i našu šarmantnu retro bar Kampicu dovodimo k vama. Ona će vam, zajedno s barmenom, biti na raspolaganju cijelu večer. No, kako znamo da nije baš sva zabava u piću, s njom dovodimo i lounge šator koji će poslužiti kao idealno mjesto za druženje i uživanje. Tu je naravno, osigurana i hrana u popularnim food boxevima, te stilski i funkcionalno uređen vanjski prostor kako bi u njoj mogli posve uživati”, ističe direktorica tvrtke Adela Mese Barbara Adela Šečković.

Kao puni pansion

Da bi doživljaj bio još veći, cijeli događaj moguće je nadopuniti i kinom na otvorenom te zaokružiti dodatnim šatorima za spavanje za cjelonoćni boravak.

Da bi doživljaj bio još veći, cijeli događaj moguće je nadopuniti i kinom na otvorenom te zaokružiti dodatnim šatorima za spavanje kako bi svi naručitelji na lokaciji mogli provesti cijelu noć.

Potrebno je odabrati tek mjesto, bilo da je riječ o vikendici ili dvorištu s livadom, ovaj mladi tim spreman je dokinuti svim zahtjevima. S druge strane, nude i lokacijsku uslugu pa svoju proslavu možete pozicionirati i na njihovoj lokaciji nedaleko od Jastrebarskog.

Komentirajte prvi

New Report

Close