Poznata glumica stvorila poslovno carstvo vrijedno 1,5 milijardi dolara

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2016. u 09:33
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Kako piše Forbes, za njezinu tvrtku trenutačno postoji velik interes investitora koji je žele otkupiti.

Zadnje dvije godine glumica Jessica Alba ne otima se za filmskim ulogama i pobjegla je od kamera, ali ne da bi se odmarala. Upravo suprotno, Jessica se posvetila drugom biznisu – proizvodnji ekoloških pelena.

Osnovala je tvrtku koju je nazvala 'The Honest Company', koja osim ekoloških pelena ima i liniju proizvoda za njegu kože na prirodnoj bazi i u kratkom je vremenu stvorila poslovno carstvo koje vrijedi milijardu i pol dolara, piše Večernji list.

– Razlog zbog kojeg sam ušla u biznis bila je ponajprije želja da stvorim sigurniji i zdravijisvijet ne samo za svoju, već i za svu ostalu djecu. Povećana razina opasnih kemikalija u našem svakodnevnom životu pridonijela je razvoju brojnih ozbiljnih i kroničnih bolesti i htjela sam to promijeniti te zaštititi djecu – rekla je glumica.

Kako piše Forbes, za njezinu tvrtku trenutačno postoji velik interes investitora koji je žele otkupiti. Alba se još premišlja hoće li prodati svoje poslovno carstvo, a ako to učini, piše Forbes, postat će bogatija za najmanje 340 milijuna eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close