Poticat ćemo studente na poduzetničke poduhvate i razvijanje ideja

Autor: Marta Duić , 23. veljača 2017. u 22:00
Ozračje Dubrovnika inspirativno je za usvajanje novih znanja i vještina

Kroz praktične radionice i predavanja sudionici će naučiti kako razviti svoju ideju, targetirati, plasirati proizvod na tržište, osvojiti ljude i steći vjerne klijente.

Dubrovnik Summer School, međunarodna ljetna škola u organizaciji studentske udruge eStudent, i ove godine omogućuje svim zainteresiranim studentima iskazivanje svojih poslovnih sposobnosti.

Program ove ljetne škole će se održavati kroz šest dana, od 21. do 27. kolovoza 2017. Kako kažu organizatori, Dubrovnik Summer School unaprjeđuje timski rad, komunikacijske vještine i razmišljanje izvan okvira. Nakon šestodnevnog sudjelovanja na seminaru, svaki prijavljeni student steći će potrebnu edukaciju i praktične sposobnosti koje su u današnjem poslovnom svijetu iznimno cijenjene. Kroz praktične radionice i predavanja sudionici naučit će kako razviti svoju ideju, targetirati, plasirati proizvod na tržište te kako dobrim komunikacijskim vještinama osvojiti ljude i steći vjerne klijente. "Već se može reći da se tradicionalno održava s obzirom na to da je ovo već 12. godina njenog postojanja. Usmjerena je na razmjenu znanja, timski rad te nam je najveći fokus na poticanje sudionika na poduzetničke pothvate, razvijanje ideja te unutarnju motivaciju.

Zbog toga sve radionice i case studies su multidisciplinarni kako bi se student iz bilo kojeg područja mogao dodatno educirati i motivirati", kažu iz eStudenta. Na ovaj ljetni seminar mogu se prijaviti svi studenti u rasponu od 18 do 28 godina s bilo kojeg fakulteta. Važno je samo da su spremni na nova iskustva i željni napretka, zaljubljenici u putovanja te puni inovacija koje bi podijeli s drugima.

 "Ove godine imamo tri novosti. S obzirom na to da studenti najviše nauče kroz praktično, uvedeni su case studyji koje će sudionici rješavati na licu mjesta, te time dobiti uvid u prave poslovne probleme. Budući da ih rješavaju kroz vrlo kratko vrijeme, očekujemo da će to biti napeti i uzbudljiv događaj. Uz to, svaki sudionik na kraju tjedna dobiti će svoj personalizirani certifikat gdje će mu se upisati bodovanje svake radionice i case studyja, te uz to kratki opis koji će dobiti od mentora. Mentor je još jedna novost koju smo uveli ove godine. To će biti osobe koja će kroz tjedan dana provoditi vrijeme sa sudionicima te im pomoći u razvoju ideja. Ove godine naš mentor je Tea Zavacki, mlada inspirativna bloggerica, vloggerica i coach", objašnjavaju organizatori.

Predavanja i radionice u sklopu ove ljetne škole su multidisciplinarne te važne i primjenjive na sva područja zanimanja (područja intelektualnog kapitala, management znanja i ljudskih potencijala, pokrivaju teme kao što su dizajnersko promišljanje, big data, diplomacija, poslovna inteligencija, razvoj karijere i inovacija). "Budući da je fokus na ključnim vještinama i znanju koji su potrebni u stvarnom poslovnom svijetu, Dubrovnik Summer School zasigurno je mjesto koje će sudionike nakon sudjelovanja, diferencirati od ostalih studenata na tržištu rada. Ozračje Dubrovnika, zanimljivi predavači i networking siguran su ključ za uspješan završetak ljeta", poručuju iz eStudenta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close