Boutique hotel s vrhunskom gastro ponudom na moru, eko vrtom, proizvodima iz obiteljskog OPG-a i vlastita solarna elektrana. Sve to nalazi se u ponudi obiteljskog hotela Villa Dvor u Omišu, koji vodi Petar Ćurlin. Da je riječ o vrsnom poduzetniku pokazuju brojna priznanja za zasluge u razvoju turizma i rezultate postignute u gospodarstvu i kulturi. Osim što je magistar ekonomije, vlasnik diplome Business Administration na La Salle University u SAD-u, završio je i školu za kuhara i našao odličan način kako spojiti obje struke.
Naime, njegov hotel Villa Dvor, na temelju ocjena gostiju koji su u njemu boravili, svrstao se na 14. mjesto u kategoriji kvalitete usluge u odnosu na sve hotele u Hrvatskoj, a 2017. na peto mjesto u kategoriji dobiveno za plaćeno. Obitelj Ćurlin otvorila je obrt 2002., a hotel je započeo s radom četiri godine kasnije. "Hotelom upravljam uz podršku sinova Stipe i Ante koji su i zaposleni u hotelu. Stipe na poslovima računovodstva, revizije i planiranja, a Ante na poslovima prodaje i marketinga. Rade i ostale poslove za koje se ukaže potreba. Supruga Marija radi na pripremi doručka i kolača, a ja kao glavni kuhar", priča nam Petar.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu