Posljednji tjedan prijava na Startup Factory, Grad daje 800 tisuća kuna

Autor: Poslovni.hr , 29. kolovoz 2022. u 21:59
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Kroz Startup Factory u šest godina prošlo je 88 timova, a 32 su startupa ostvarila pravo na bespovratna financijska sredstva u iznosu od 4,3 milijuna kuna.

Prijave za Startup Factory otvorene su do kraja ovog tjedna, točnije do 4. rujna, obavještavaju iz zagrebačkog Zicera. Tako će i ove, 7. godine u nizu, startupovi i timovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja, dobiti priliku osvojiti ne samo novčanu nagradu već i mogućnost sudjelovanja u akceleracijskom programu kroz koji dobivaju edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku. Novčana nagrada pak, koju osigurava Grad Zagreb, iznosi 800 tisuća kuna. Nju dijeli pet najboljih timova. Dva tima u II. fazi razvoja osvajaju po 250 tisuća kuna, dok će tri tima u I. fazi razvoja dobiti po 100 tisuća.

Prijave su počele 19. srpnja, a iz Zicera ističu da najveći broj pristiže upravo ovaj, posljednji tjedan. Kažu i da je zanimanje odlično te da ćemo i ove godine imati odličnu generaciju.

Kroz Startup Factory u šest godina prošlo je 88 timova, a 32 su startupa ostvarila pravo na bespovratna financijska sredstva u iznosu od 4,3 milijuna kuna.

Iz Zagrebačkog inovacijskog centra napominju da se prijaviti mogu timovi s raznolikim inovativnim rješenjima, no preporučuju se ona iz područja zdravlja i kvalitete života, energije i održivog okoliša, prometa i mobilnosti, sigurnosti i kibernetičke sigurnosti, hrane i bio-ekonomije.

Komentirajte prvi

New Report

Close