Počinje ESAS: Prodajna elita stiže u Novigrad

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2015. u 15:19
Ivana Nobilo

Dodatna prilika za networking na summitovom „open bar“ party-ju, koji je uključen u cijenu summita.

Danas, uz zasićeno tržište koje ovisi o previše faktora, diploma s fakulteta jednostavno nije dovoljna. Programske nadogradnje, nove platforme, mreže i samim time neizbježne nove situacije u isto vrijeme ubrzavaju i usporavaju poslovne procese, što zahtijeva puno fokusa i kontinuiranog treninga. Priliku za saznati više o prodajnim procesima vrhunskih prodavača i ostvarivanje odličnog networkinga s profesionalcima na područuju prodaje nudi Executive Sales Adria Summit, koji će biti održan od 18. – 20. 10. u Novigradu u Aminess hotelu Maestral.

Znanje preneseno od 11 predavača i potencijalno ostvarivanje suradnje s preko 200 profesionalnih top managera, izvršnih direktora, direktora i voditelja prodaje i marketinga te voditelja ljudskih potencijala, zasigurno će skratiti vaš put do uspjeha. ESAS predstavlja savršenu priliku za prepoznavanje vaše poslovne pozicije i postavljanje temelja za daljnje korake u profesionalnom smislu.

Summitov glavni gost je Kevin Abdulrahman, koji je također poznat kao čovjek koji inspirira, informira i motivira milijune, te je zbog toga smatran za jednog od najboljih i najznačajnijih motivacijskih govornika današnjice. Potvrda tome leži u rezultatima: njegov rad je preveden na preko 30 jezika, ima preko 35 milijuna pregleda na YouTube kanalu, višestruko je izabiran za najboljeg govornika Azije i Bliskog istoka te je izabran za najboljeg govornika 2017. godine prema web stranici speaking.com.

Dodatna prilika za networking na summitovom „open bar“ party-ju, koji je uključen u cijenu summita. Prijavom na www.salesadria.com i pregledom ESAS facebook stranice na www.facebook.com/esas2017 može započeti vaš put pretvaranja izazova u prilike te inspiriranja, dijagnosticiranja, istraživanja, unaprijeđivanja i prezentiranja vaših prodajnih sposobnosti.  

Komentirajte prvi

New Report

Close