Osvojite knjigu „Algoritam za uspjeh“

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2018. u 10:29
Dragana Mladenović, NLP trenerica Miroras centra/Ž. Lukunić/ PIXSELL

Izvrsna NLP knjiga koja sadrži osnovne NLP tehnike, napisana je po formatu korak po korak i omogućuje čitatelju da shvati i nauči preko 30 NLP vještina i tehnika brzo, lako i jednostavno!

Koliko ste puta komunicirali, a niste se razumjeli sa sugovornikom?
Koliko ste puta postavili cilj i niste ga ostvarili?
Koliko ste puta pregovarali i niste bili zadovoljni rezultatima?
Koliko ste puta prodavali i niste prodali?
Koliko ste puta davali upute koje nisu slijedili?
Koliko ste puta odlučili da ćete se baviti nekom tjelesnom aktivnosti i niste ustrajali?
Koliko ste puta bili neshvaćeni, nesretni i osjećali se neuspješno?

Knjiga Algoritam za uspjeh predstavlja osnove NeuroLingvističkog Programiranja, NLP tehnike i vještine kojima možete unaprijediti svako područje vašeg života. Knjiga je namijenjena svima koji se žele upoznati s konceptom Neurolingvističkog programiranja, tehnikama osobne promjene, rasta i razvoja i komunikacijskim vještinama, kao i svima koji su certificirani NLP praktičari, NLP majstori i NLP treneri.

Autorica Dragana Mladenović je internacionalni NLP Master trener i HNLP-a & Coach od 2002 kada je certificirana  u Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru, SAD. Istom je prigodom stekla i certifikat Coach-a. Sa suprugom Draganom 2012. osnovala obiteljsku firmu Miroras centar za osobni rast i razvoj koji je specijaliziran za NLP edukaciju, treninge osobne promjene, te specijalizirane treninge kao npr. Time management, Stres management, Prezentacijske vještine bez treme.

Uz bogato iskustvo koje ima u individualnom coachingu i savjetovanju. Dragana živi to što uči, voli NLP i vjeruje da je NLP jedan od načina kako ljudi mogu upravljati sobom i svojim životom. Vjeruje da je misija svakog čovjeka biti sretan i da svatko ima sve što mu je potrebno da to i ostvari. NLP nas uči KAKO dajući nam znanja, vještine i tehnike da to ostvarimo, a svatko od nas ima izbor odlučiti hoće li preuzeti odgovornost za svoj život i kreirati ga prema svojim željama. Svoja znanja, iskustvo prenosi nesebično, visokom razinom pozitivne energije i zabave. Njen moto je: učenje je lako, jednostavno i zabavno!

Knjiga uključuje većinu tema NLP praktičarskog treninga s mnogobrojnim primjerima iz petnaestogodišnje Draganine trenerske prakse i sigurni smo da će to biti knjiga koja će vam uvijek biti pri ruci i koju ćete čitati puno puta.

U koliko želite poboljšati bilo koji aspekt vašeg života, od osobnih do profesionalnih i bilo čega između, Algoritam za uspjeh će vam pokazati kako!

Poslovni.hr će jednog čitatelja nagraditi ovom izuzetno zanimljivom i korisnom knjigom, a sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i osoba s najkreativnijim odgovorom osvojit će nagradu!

Nagradni natječaj traje do utorka, 26. lipnja 2018. u 10 sati, a sretnog dobitnika objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnik je:

Daniel Bradarić

var z19wvdms1kso90c;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’z19wvdms1kso90c’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’741′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘www.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { z19wvdms1kso90c = new WufooForm();z19wvdms1kso90c.initialize(options);z19wvdms1kso90c.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

Komentirajte prvi

New Report

Close