Online networking za poduzetnike u sklopu LEAP Summit 2020 konferencije 

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2020. u 11:43
FOTO: Pixabay

LEAP Summit svake godine okuplja preko 3,500 sudionika iz Hrvatske i 40+ zemalja svijeta te se fokusira na predavanja o raznim multidisciplinarnim temama kao što su poduzetništvo, EU, digitalne tehnologije, održivi razvoj, te razvoj karijera. 

Ove godine, zbog COVID-19 pandemije, LEAP Summit ide u online i offline izdanju. Od 1. do 2. 10. u Branimir Minglemallu u Zagrebu okupit će se 300 sudionika dok će svi ostali biti u mogućnosti priključiti se konferenciji putem live streminga. Live stream konferencije biti će dostupan putem službene Facebook stranice LEAP Summita. 

U sklopu LEAP Summita održava se također i online poslovni B2B networking u suradnji s Enterprise Europe Networkom, HAMAG-BICROm i Hrvatskom gospodarskom komorom. Ovogodišnji B2B networking održati će se u potpunosti online. B2B networking namijenjen je svima koji žele nešto više od samih predavanja; poduzetnicima, timovima s poduzetničkim idejama, kreativcima, freelancerima te svim ostalim zainteresiranim stranama.  

Kroz online interaktivnu B2B aplikaciju i online sastanke, sudionici B2B networkinga imaju priliku upoznati potencijalne poslovne partnere iz cijelog svijeta i razviti buduće poslovne suradnje.  

Sudjelovanje je u postpunosti besplatno, uz obaveznu prijavu na poveznici: https://international-b2b-leap-summit-2020.b2match.io/  

Komentirajte prvi

New Report

Close