Novost na Kvaka24 platformi: Podcasti koji se bave gorućim problemima poduzetnika

Autor: Poslovni.hr , 06. srpanj 2021. u 09:47
Foto: 24sata

Cilj cijele platforme je omogućiti uvid u aktualnu problematiku na tržištu i prikupiti odgovore od kojih će hrvatski poslodavci imati koristi, a digitalizacija je svakako jedan od tih problema. 

Zbog niza problema s kojima se susreću hrvatski poslodavci 24sata su prije nekoliko mjeseci pokrenula poduzetničku platformu Kvaka24, koja kroz bogat sadržaj daje pristup korisnim, novim i provjerenim informacijama iz svijeta biznisa. Ta jedinstvena medijska destinacija objavljuje vijesti i sadržaj iz raznih industrija i sfera poslovanja, a namijenjena je obrtnicima i vlasnicima tvrtki, u rasponu od onih s tek nekoliko radnika do većih kompanija s 250 zaposlenika.

Uz stručne tekstove, sadržaj weba sad smo upotpunili stručnim biznis podcastima. Tema prvog podcasta je digitalizacija malih i srednjih poduzetnika. Snježani Krnetić, voditeljici podcasta, Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-a, i Andreja Kajtaz, direktorica Sektora komercijalnih rješenja Fine, rekli su mnogo toga o digitalizaciji poslovanja te o tome koliko ona olakšava poslovne procese. Korona kriza je ubrzala digitalizaciju, naglašava Kajtaz, iako je Fina mnogo prije toga krenula u tom smjeru. Dragutin Ranogajec ističe da je ih je pandemija ubrzala i da ih je tržište stisnulo da se prilagode situaciji ako žele zaraditi za svoj kruh. Što obrtnici mogu očekivati od HOK-a, kakav je odnos Fine i srednjih i malih poduzetnika samo su neka  od pitanja na koja ćete u ovom razgovoru dobiti odgovore.

Cilj cijele platforme je omogućiti uvid u aktualnu problematiku na tržištu i prikupiti odgovore od kojih će hrvatski poslodavci imati koristi, a digitalizacija je svakako jedan od tih problema.
Kvaka24 obrađuje poslovne izazove kroz edukativan, provjeren i inspirativan sadržaj koji poduzetniku na pristupačan način približava sve ono što mu treba – točan kontakt na koji se i kome se za što obratiti, a povezujući razne institucije, nudi korisne podatke za svakodnevno poslovanje. Kroz članke svoju stranu priče iznose i obrtnici, mali i srednji poduzetnici, koji su na ovoj platformi već podijelili iskustva i situacije koje ih sputavaju u poslovanju, ali navodili su i uspješne primjere koji pokazuju kako doskočiti izazovima. U isto vrijeme, platforma omogućava dvosmjernu komunikaciju, pa tko god želi može postaviti pitanja, a za odgovore na njih Kvaka24 osigurala je eminentne stručnjake iz Hrvatske obrtničke komore te eksperte iz RRiF Visoke škole za financijski menadžment.

Komentirajte prvi

New Report

Close