Novi Meri Merino Colour Limited Edition

Autor: Objava za medije , 18. svibanj 2017. u 13:15
FOTO: Press

Nakon nedavno održane revije dizajnerice Aleksandre Dojčinović prvi put je predstavljena i nova suradnja s tvrtkom Labud, jednim od partnera revije.

Za intenzivne boje Aleksandra Dojčinović preporučuje novi Meri Merino Colour Limited Edition u čijem kreiranju je i sudjelovala i odabrala njegov novi miris New Horizon. 

„Počašćena sam ovom suradnjom iz više razloga. Prvi je svakako što je Labud poput Lei Lou hrvatski brand, ali i zato što se savršeno nadopunjujemo. Naime, moje se haljine mogu prati kod kuće, za što svakako preporučujem Meri Merino New Horizon Limited Edition tekući deterdžent, koji sam osmislila zajedno s Labudovim stručnim timom. Osim što savršeno miriše, napravljen je i tako da čuva boje omiljenih Lei Lou haljina“,  izjavila je Aleksandra Dojčinović. 

"Meri Merino je također poznati hrvatski brand s dugom tradicijom i dokazanom kvalitetom tako da je naša suradnja s Aleksandrom Dojčinović prirodna sinergija", izjavila je Voditeljica marketinga tvrtke Labud, Milica Damjanović. 

Komentirajte prvi

New Report

Close