Neuralab – prva kompanija certificirana za WordPress WooCommerce razvoj u CEE regiji

Autor: Poslovni.hr , 12. siječanj 2016. u 09:15
Foto: Neuralab

Iako je doista lako pokrenuti početnu internet trgovinu temeljenu na WooCommercu, pravi “posao” je realizirati projekt koji će korisnici svakodnevno koristiti

Vjerojatno ste načuli kako WordPress “pogoni” pola svih web sjedišta na ovom svijetu (s instaliranim sustavom za upravljanje sadržajem, što je zapravo svaki ozbiljniji web projekt). Navedeni udio možemo usporediti s Windowsima i Linuxom u svijetu operativnih sustava. Sam WordPress time polako ulazi u pore svih značajnih online platformi.

No vjerojatno niste čuli da najpopularnija eCommerce platforma izgrađena na WordPressu – WooCommerce, zauzima fenomenalnu jednu trećinu SVIH eCommerce instalacija na svijetu! Time bez napora preskače Magento, Prestashop, OpenCart. Shopify i ostale pretendente na taj digitalni tron.

Iako je doista lako pokrenuti početnu internet trgovinu temeljenu na WooCommercu, pravi “posao” je realizirati projekt koji će korisnici svakodnevno koristiti, a u konačnici, Vama kao vlasniku nositi stabilne i stalne prihode. Poslovne i tehnološke prednosti OpenSource rješenja poput Woocommerce-a i WordPressa su goleme no za kvalitetnu realizaciju vam je potreban tim ljudi koji razumije sve probleme i prepreke na koje vlasnik internet trgovine može naići. Kako dizajnerske, tako i tehnološke

S porastom takvih izazova rasla je i standardizacija kvalitete i upravljanja WordPress-Woocommerce projektima. Krovna institucija za Woocommerce je upravo Neuralabu dodijelila certifikat “Woo partnera” i eksperta. Prvi u centralnoj i istočnoj Europi.

No što to znači za buduće vlasnike internet trgovina?

– produkcijski tim se direktno konzultira s kreatorima originalnih WordPress i WooCommerce modula

– ukoliko se pojavi problem, dostupna su rješenja od iskusnih WooCommerce stručnjaka, rješenja koja su se pokazala korisnima i ispravnima na mnogim projektima u praksi

– duboka povezanost sa zajednicom kroz razna događanja i konferencije te realizacija najmodernijih rješenja (i prije nego što su javno dostupna).

– dizajn i programiranje prati dokazanu praksu WordPress razvoja. Taj se proces konstantno modernizira i nadograđuje. Klijenti znaju da će dobiti najbolje rješenje za njihove individualne eCommerce potrebe.

– podrška i praćenje rada se uzimaju vrlo ozbiljno. Koristi se široka paletai alata kako bi WooCommere platformu održali stabilnom i kurentnom. To se odnosi na svaki aspekt ecommerce projekta: od servera do sadržaja.

Neuralab uvijek voli raditi s klijentima koji se ne boje raditi nove stvari i koji žele ostaviti svoj trag u digitalnom svijetu. Samo zajedničkim snagama možemo ostvariti da se istaknete svojim eCommerce projektom. Zadaća našeg produkcijskog tima je realizacija vrhunske online platforme, kvalitetan dizajn i podrška eksperata koja Vam je dostupna cijeli dan, svaki dan. Vaša je pak zadaća maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalne ekonomije te promovirati proizvode i usluge na kvalitetan način.

Komentirajte prvi

New Report

Close