Kreće Program studentskog poduzetništva

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2023. u 21:59
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Uključivanje u program moguće je prijavom na javni poziv do ponoći 31. ožujka putem on line obrasca.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) pokrenula je Program studentskog poduzetništva, kojim želi potaknuti studente na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanje njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima.

Tim će programom, navodi se u njihovu priopćenju od utorka, studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte te ih predstaviti na finalnom natjecanju u okviru kojeg mogu ostvariti i novčane nagrade za osvojena prva tri mjesta i to za prvo mjesto 3000 eura, za drugo mjesto 2000 eura te za treće mjesto 1000 eura.

Program je razvijen u sklopu projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2”.

Na poziv se mogu javiti studenti zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Hrvatskoj. U sklopu tog programa studentima se osigurava niz edukacija na temu vođenja i upravljanja projektima te stručno vodstvo mentora iz poduzetničkih potpornih institucija, što će u konačnici rezultirati većom dinamikom osnivanja startup poduzeća, navode iz te agencije.

Uključivanje u program moguće je prijavom na javni poziv do ponoći 31. ožujka putem on line obrasca.

Komentirajte prvi

New Report

Close