Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Kokos tortica

Autor: Poslovni.hr
14. rujan 2018. u 08:00
Podijeli članak —
Foto: promo

Kremu nakon pripreme odmah nanesite na biskvit.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

1 Punjeni muffins s okusom kokosa 
1 jaje
100 ml ulja
150 ml vode
150 ml mlijeka

1 Punjeni muffins s okusom kokosa 
1 jaje
100 ml ulja
150 ml vode
150 ml mlijeka

1. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu.
2. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute).
3. Posudice za nabujke (4-6 komada) O 8-10 cm dobro namažite maslacem (ili uljem).
4. Smjesu za tijesto rasporedite u posudice i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20-22 minute.
5. Kad je pečeno malo ohladite, ali još tople biskvite izvadite iz kalupa i pustite da se ohlade do kraja.
6. Zatim ih prerežite svaki na tri dijela.
7. Za kremu, u hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne.
8. Kremom premažite biskvite da dobijete tortice.
9. Pospite ih šećerom u prahu i poslužite.

Savjet: Kremu nakon pripreme odmah nanesite na biskvit.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Autor: Poslovni.hr
14. rujan 2018. u 08:00
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close