1. Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu. 2. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute). 3. Posudice za nabujke (4-6 komada) O 8-10 cm dobro namažite maslacem (ili uljem). 4. Smjesu za tijesto rasporedite u posudice i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20-22 minute. 5. Kad je pečeno malo ohladite, ali još tople biskvite izvadite iz kalupa i pustite da se ohlade do kraja. 6. Zatim ih prerežite svaki na tri dijela. 7. Za kremu, u hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne. 8. Kremom premažite biskvite da dobijete tortice. 9. Pospite ih šećerom u prahu i poslužite.
Savjet: Kremu nakon pripreme odmah nanesite na biskvit. Vrijeme pripreme: 40 minuta. Zahtjevnost: Jednostavno
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Komentirajte prvi
Uključite se u raspravu
Pridružite se najvećoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj!
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu