Jednostavan trik s kojim ćete osigurati nižu potrošnju goriva u svojem automobilu. Više prijeđenih kilometara, više slobode za vas!

Autor: Promo , 03. veljača 2020. u 09:19
Foto: Promo

Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil.

Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil

Odabir goriva za automobil ne prepušta se slučajnosti, s čime će se složiti brojni vozači. Naime, kvalitetna goriva omogućuju bolju iskorištenost snage motora, ekološko djelovanje na okolinu, ali i manju potrošnju goriva, što će u konačnici utjecati na uštede u vašem kućnom budžetu i smanjene posjete auto servisima.

Kako bi vašem automobilu priuštili samo najbolje i pomogli vam u ekonomičnoj vožnji, obitelj Petrolovih visokokvalitetnih goriva Q Max spaja najnaprednije zahtjeve suvremene motorne tehnologije s odgovornošću prema okolišu, čak i tijekom najnižih zimskih temperatura. Rezultat su maksimalna snaga, maksimalna ušteda i maksimalna izdržljivost automobila uz znatno nižu emisiju štetnih tvari koje zagađuju okoliš. Formulacija svih Petrolovih Q Max goriva s pomoću najsuvremenijih aditiva brine za besprijekoran rad dijelova motora i čistoću filtra u najzahtjevnijim uvjetima rada. Osim toga, goriva proizvedena u skladu s najstrožim europskim zakonodavstvom o zaštiti okolišta (bez olova i sumpora), osiguravaju bolje izgaranje s manje emisije, stoga možete biti potpuno bezbrižni na svojim putovanjima. 

Kvaliteta goriva zajamčena je međunarodnim ispitivanjima motora, ali i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom kontrole kvalitete goriva koji se provodi sustavno – od izvora nabave preko postupka manipulacije, pa sve do prodajnog mjesta. Upravo zato nova generacija Q Max goriva nadmašuje postojeće standarde tržišta i ispunjava svoje obećanje kvalitete.

Redovitom uporabom visokokvalitetnih Petrolovih goriva Q Max osiguravate optimalno djelovanje motora u svim uvjetima, čime možete utjecati na manju potrošnju, dulji životni vijek i maksimalnu snagu motora. Stavite brigu o vašem automobilu već danas na prvo mjesto i provjerite ponudu Q Max goriva na Petrol benzinskim postajama – vaš limeni ljubimac bit će vam zahvalan!

New Report

Close