Jabuka ne pada daleko od stabla… Ali pada cijena Apple MacBooka

Autor: Sponzorirani članak , 17. lipanj 2016. u 10:10
Mac

PC ili Mac? Windows ili iOS? Pitanja je mnogo, a za zaljubljenike u poznatu jabuku, odgovor je samo jedan! Bezuvjetno Mac i iOS, zašto? U nastavku slijede odgovori.

Apple, sve poznatija američka računalna tvrtka, jedna je od revolucionarnijih po pitanju osobnih računala. "Dva Stevea" krenula su na put u nepoznato, a hobi s računalima pretvorili su u ogroman prodajni uspjeh s dobrim pokrićem.

"It just works"

Rečenica kojom je sam Steve Jobs opisao najveću prednost Apple proizvoda i danas je istinita. Uz to, od samih početaka, Apple je sinonim za proizvode najviše kvalitete. Danas je jedini veliki proizvođač hardvera i softvera, a upravo je ta usklađenost ono što ih, po nekima, čini najboljima.

Kako je efikasnost na visokoj razini, ni sigurnost sustava nije zanemarena. Trenutno za OS X ne postoji niti jedan virus koji može naštetiti vašem računalu. 

Zašto kupiti MacBook

Uza sve ostalo, MacBook se može pohvaliti vrhunskim dizajnom. Velika tipkovnica na Macu redizajnirana je, a ne da je samo tanja, nego udobnija, preciznija i jednostavno… Savršena za tipkanje. Tipkate li često noću, Mac ima pozadinsko osvjetljenje na tipkovnici.

Ubacite li Mac u stand-by, nećete morati čekati "dva dana" dok se ponovno upali. Baterija prijenosnog računala trebala bi imati dug vijek trajanja. MacBook, iznimno tanak i skandalozno tih, ima razvijenu jedinstvenu tehnologiju baterija, osmišljenu da iskoristi svaki milimetar dostupnog prostora. 

Također, zaljubljenici u Apple kažu da je to njihova ovisnost. Kupite li jedan proizvod s jabučicom, velika je vjerojatnost da ih se više nećete htjeti odreći.

Koliko još moćnih stavki trebamo nabrojati da dokažemo da je Mac idealan? Ako smo vas uspjeli uvjeriti, brzo klik na ponudu Mondo.hr sa super cijenama!

New Report

Close