Iskustvo suradnje s vodećom poslovnom tražilicom Mojkvart

Autor: Poslovni.hr , 24. rujan 2014. u 08:45
Fotografija: Moj kvart

Klijentice Beauty centra In Blue najviše se oduševe različitim popusnim kuponima koje Beauty centar nudi preko portala mojkvart.hr

Klijentice Beauty centra In Blue najviše se oduševe različitim popusnim kuponima koje Beauty centar nudi preko portala mojkvart.hr. Kako kaže vlasnica Irena Mustapić, brojne nove klijentice upravo tako saznaju za lokaciju, kao i akcije koje su u određenom trenutku dostupne.

Ljepota, tradicija te ugodna radna atmosfera. Ključne su to kvalitete kojima se ponose u Beauty centru In Blue u Dubravi. Već 16 godina In Blue, kaže njegova vlasnica Irena Mustapić, dom je brojnih dama koje svoju kosu, nokte, ali i tijelo njeguju redovito, ali i mjesto gdje su generacije kozmetičarki i frizerki naučile svoj posao. -Iako imamo stalne klijentice, veliki broj njih, pogotovo kad počne nova akademska godina pa u Zagreb stignu studentice, navrate po prvi puta i jednostavno zavole salon – objasnila je vlasnica In Bluea, Irena Mustapić te dodala kako se njene klijentice najviše oduševe različitim popusnim kuponima koje Beauty centar nudi preko portala mojkvart.hr.

Kako kaže Mustapić, brojne njene nove klijentice upravo tako saznaju za lokaciju, kao i akcije koje su u određenom trenutku dostupne. – Posebno je popularan kupon za masažu, ali i za naše solarije. Također, na mojkvart.hr nudimo i razne popuste u prilikama kao što su Božić, Valentinovo ili novogodišnja noć – ispričala je vlasnica In Bluea kojoj je ekipa s portala mojkvart.hr napravila i službenu internetsku stranicu salona. Kako kažu u Beauty centru, to im je jedini način oglašavanja, a ono po čemu sve više postaju prepoznatljivi jest optimalna mješavina kvalitete i niskih cijena. – Najvažnije nam je da žene koje posjećuju naš salon budu zadovoljne. Barem upola koliko smo mi zadovoljni
suradnjom s Mojim kvartom. Znate kako kažu, samozadovoljne žene ujedno su i lijepe žene – sa smiješkom je zaključila Irena Mustapić iz Beauty centra In Blue.

Komentirajte prvi

New Report

Close