FOTO: Poznata hrvatska pjevačica ušla u novi posao, trodnevni retreat u ‘specifičnom ambijentu’ za 350 eura

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2019. u 12:15
Foto: Ivana Banfić Facebook screenshot

Hrvatska pjevačica Ivana Banfić, poznata i pod umjetničkim imenom I Bee, pokrenula je još jedan suvremen posao vezan uz zdravlje.

Nakon što je poslovno bila vezana uz fitness, Banfić je otišla korak dalje i odlučila ponuditi svjetski popularnu turističku ponudu u sisačkom kraju kojem je nužno potrebno bilo kakav gospodarski poticaj.

Kraj rijeke Kupe, u seoskom ambijentu, ponudila je trodnevni retreat (eng. povlačenje) s programom detoksikacije tijela, uma i duha.

“Usporite i uživajte s nama u jednostavnosti, prisutnosti, druženju uz vatru i pričanje priča o životu, opuštanju, šetnji prirodom, meditaciji i prepustite se postepenom procesu detoksikacije uma, duha i tijela”, dio je poziva kojeg je Banfić uputila na Facebooku, reklamirajući retreat koji će se održati početkom svibnja.

Program će uključivati meditacije, vježbe povezivanja i dijeljenja, Ecstatic Spirit Dance u prirodi, radionice oslobađanja glasa, Jogu, branje i pripremanje zdrave hrane, izradu domaćeg kruha kao proces povezivanja s obiljem na Zemlji i kreativno stvaranje.

Cijena je  programa "Povratak PRIRODI – Povratak SEBI" je oko 350 eura. Za tu cijenu osim navedenih programa i zravih obroka korisnici će biti smješteni u 'specifičnom ambijentu'. Banfić ga naziva "romantičnim obnovljenim štagljem, starim više od 100 godina, koji je preuređen u zajedničku spavaonicu".

"Drveni podovi i krov s prozorima koji gledaju na zelenilo bit će naša prostorija za odmaranje, spavanje i sanjanje. Kuhinja i terasa su na poluotvorenom i na taj način smo većinu vremena vani i dišemo svježi zrak", piše domaćica.

Retreat turizam već je jako popularan u razvijenim zemljama, a u Hrvatskoj bi znatno mogao obogatiti kontinentalnu turističku ponudu.

Banfić već ima iskustvo s organiziranjem fitness kampova, no novi business mogao bi se pokazati i uspješnijim.

Komentirajte prvi

New Report

Close