Edukacije od 12. veljače

Autor: Lucija Špiljak , 27. siječanj 2020. u 21:59
Četvrta godina projekta FOTOLIA

Tijekom četiri godine Centar je održao više od 900 edukacija i okupio više od 1300 polaznika i polaznica u tri županije i 10 gradova.

Ženski poduzetnički centar četvrtu godinu provodi besplatna predavanja, radionice i vježbe za poduzetnice i poduzetnike diljem Hrvatske, u suradnji s jedinicama lokalne uprave i samouprave. Cilj je, tvrde, podići kompotenecije za poslovanje na realnom tržištu vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, te onih koji će to tek postati. Predavanja će se provoditi tijekom cijele 2020. u Prelogu, Daruvaru i Poreču, s početkom 12. veljače u daruvarskoj Gradskoj vijećnici.

Tijekom četiri godine Centar je održao više od 900 edukacija i okupio više od 1300 polaznika i polaznica u tri županije i 10 gradova. “Važno je da malim poduzetnicama i poduzetnicima lokalna zajednica omogući dostupnost resursa koji bi im olakšali poslovanje”, poručila je Mirela Relković, začetnica projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva, vlasnica tvrtke Kontoar te blogerica na portalu ProknjižiMe.com, specijaliziranom blogu za računovodstvo i financije. Sve edukacije su u besplatne, a zainteresirani se 
prijavljuju na mail 
 info@poduzetnica.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close