Konflikti u timu i nesuglasice između članova tima mogu biti pozitivne

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2018. u 08:55
Foto: Fotolia

Upravljanje timom zahtjevan je posao, no ako znate što radite, olakšat ćete poslovanje sebi i svima ostalima.

Većina današnjih poslova podrazumijeva rad u timu što može biti izuzetno uspješno, ali i kontraproduktivno. Naime, da bi se iskoristio puni potencijal različitih timova potrebno je imati i pomno izabrane članove tima.

Što su članovi tima raznolikiji po svojim znanjima, sposobnostima i vrijednostima to je veći potencijal da će tim biti uspješan.

Premda je različitost uvjet pri sastavljanju timova, upravo ona može dovesti do konflikata i nesuglasica unutar istog. Ako tim nije dobro vođen i usklađen, ni najkvalitetniji ljudi nisu garancija uspjeha.

Zbog svega navedenog i značaja timova po organizaciju, na zahtjev prijašnjih polaznika različitih seminara, pokrenuli smo seminare koji se odnose upravo na upravljanje timovima i delegiranje zadataka.

Oba seminara su namijenjena voditeljima, menadžerima, direktorima, rukovoditeljima odjela, projektnim menadžerima, kao i svima onima koji u svakodnevnom radu moraju koordinirati rad timova i kolega. Osobito se preporučuju zaposlenicima koji su u planu razvoja menadžerske karijere i koji će u skoroj budućnosti preuzeti odgovornost za upravljanje timom.


Naziv seminara: "Učinkovito vođenje tima"
Datum održavanja: 7. prosinca 2018.

Cilj seminara jest podići produktivnost članova tima i tima u cjelini, kako bi, primjenom različitih tehnika i alata upravljanja konfliktima, motivacije, delegiranja i različitostima članova tima, ostvarili pozitivnu sinergiju, unaprijedili organizacijsku klimu i ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Saznajte više o seminaru i prijavite se OVDJE


Naziv seminara: "Učinkovito delegiranje i rukovođenje timom"
Datum održavanja: 14. prosinca 2018.

Cilj seminara je učinkovito upravljanje resursima (ljudi, vrijeme) kako bi se postigla veća produktivnost, potaknuo timski rad i preuzela odgovornost za postizanje ciljeva u okviru budžeta, na ispravan način i na vrijeme.

Saznajte više o seminaru i prijavite se OVDJE


Za sudjelovanje na oba seminara odobravamo popust. 

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem.
Tel.: +385 1 6236 008, 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr
Popis svih seminara možete pogledati na www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close