Dm na prekretnici, krenula online prodaja

Autor: Marta Duić , 13. listopad 2020. u 21:59
Cijene su jednake kao i u prodavaonicama, a cijena dostave iznosi 30 kuna

Kupcima su na raspolaganju opcije plaćanja karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili gotovinskog plaćanja pouzećem.

Dm je pokrenuo online shop, čime je postao prva drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi mogućnost kupnje putem interneta. Cijene su jednake kao i u prodavaonicama, a cijena dostave iznosi 30 kuna.

“Pokretanjem dm online shopa ostvarili smo dugogodišnji cilj da svoje proizvode i usluge učinimo dostupnima stanovnicima cijele Hrvatske. Ovo je važna prekretnica u poslovanju dm-a jer se nuđenjem mogućnosti online kupnje još bolje prilagođavamo individualnim potrebama i životnom stilu svojih kupaca, ističe Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Kupcima su na raspolaganju opcije plaćanja karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili gotovinskog plaćanja pouzećem, a osim dostavom na odabranu adresu proizvode mogu preuzeti u prodavaonicama dm-a ili pak narudžbu preusmjeriti na odabranu DPD Pickup lokaciju među kojima su i INA benzinske postaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close