Career Paths u Zagrebu 25. siječnja, stižu top sveučilišta i menadžeri

Autor: Marta Duić , 19. siječanj 2020. u 21:59
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije.

Tanya Golešić, Hrvatica s adresom u New Yorku i predsjednica Uprave Jimmy Chooa dolazi 25. siječnja u Zagreb na edukativni sajam, Career Paths Connects, gdje će ispričati svoju poslovnu priču.

Career Paths osnovan je 2014. u Milanu u Italiji, a u pitanju je projektu koji potiče mlade na obrazovanje i pomaže im pri pravom odabiru karijere. Zamišljen je kao mjesto gdje će, po uzoru na najbolje svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definiraju kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva. Posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih sveučilišta, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School približit će svoju ponudu i kriterije potencijalnim budućim studentima.

Također, na sajmu će biti prisutne delegacije respektabilnih ljetnih škola i stranih internata sa svojim programima, čije dobne skupine započinju s 12+, što čini Career Paths Connects odličnom prilikom i za mlađe uzraste. Kako ističu organizatori, upravo susret i razgovor s uspješnim stručnjacima koji su također nekad bili u nedoumicama u kojima se trenutno nalaze mnogi mladi, mogao bi se pokazati kao pravi motivator i poticaj ostvarivanja ambicija.

Uz izlagački dio sajma i upoznavanje s ponudom svjetskih sveučilišta, predviđena je i panel diskusija te predavanja ljudi s inspirativnim životnim i karijernim pričama, pa će se uz Tanyu Golešić, mladima predstaviti i Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, kao i Louise Tingstrom, glavna PR stručnjakinja u UniCredit grupi i partnerice u londonskoj agenciji za odnose s javnošću.md

Komentirajte prvi

New Report

Close