Besplatne edukacije za riječke poduzetnike

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 07. studeni 2016. u 22:01
Mislav Šimatović, Vojko Obersnel i Zlatko Komadina/Goran Kovačić/PIXSELL

Zajedno s Poslovnim dnevnikom nastojimo pomoći razvoju gospodarske klime i drago mi je što su ciljana skupina upravo mali i srednji poduzetnici, rekao je Vojko Obersnel.

Poslovni uzlet Primorsko-goranske županije i grada Rijeke koji će se u petak, 11. studenoga 2016., održati u prostorijama riječke Gradske vijećnice, najavljen je jučer na konferenciji za medije u Rijeci.

Kako je tom prilikom naglasio glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović mala i srednja poduzeća pokretačka su snaga hrvatskoga gospodarstva i njihov je razvoj ključan za gospodarsku stabilnost. "S obzirom da je naša namjera poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva, manifestacije Poslovnog uzleta kreirane su upravo kao jedan od alata osnaživanja naših poduzetnika", dodao je Šimatović.

Stoga će u sklopu riječkog Poslovnog uzleta zainteresirani poduzetnici i obrtnici imati priliku usavršiti vlastite poslovne i poduzetničke vještine te iz područja novih tehnologija, marketinga i financija dobiti nova saznanja. Kako je istaknuo gradonačelnik grada Rijeke Vojko Obersnel dosadašnji veliki interes Riječana za ranije održane Poslovne uzlete bio je motivacijom za nastavak suradnje.

"Zajedno s Poslovnim dnevnikom nastojimo pomoći razvoju bolje gospodarske klime i posebno mi je drago što su ciljana skupina upravo mali i srednji poduzetnici. Rijeka je odavna poznata kao veliko industrijsko središte koje je prošlo razdoblje tranzicije ali su naši poduzetnici pokazali spremnost i želju za opstankom", kazao je gradonačelnik. Dodao je i da je tema decentralizacije i razvojne uloge lokalnih zajednica, koja će se u petak u sklopu panel diskusije obrađivati u sklopu Uzleta Primorsko-goranske županije i grada Rijeke, od velike važnosti u ovom trenutku. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pravi poduzetnici s dugogodišnjim iskustvom u privatnom sektoru.

New Report

Close