Besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i OPG-ovce u Zaboku

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 08. travanj 2016. u 15:18
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Na Poslovnom uzletu grada Zaboka, održanom u petak, okupljeni poduzetnici, obrtnici i OPG-ovci imali su priliku besplatno se educirati o širokom spektru tema.

Krešimir Delač, Simulus grupa u suradnji s PBZ-om, prezentirao je bankarske proizvode i način njihova korištenja. Kroz diskusiju se utvrdilo koji su to bankarski proizvodi zaista isplativi, ali i koje nuspojave donose.  

Nikola Nikšić, poslovni savjetnik iz Korner savjetovanja, prisutnima je pojasnio da se kompleksni izazovi u uvjetima krize mogu rješavati jedino uz rafinirana sistemska rješenja usklađena s dugoročno održivim rastom i razvojem. 

S učinkovitim metodama za dobivanje sredstava Europske Unije za nepoljoprivrednu djelatnost u ruralnom području prisutne je upoznao Jurica Zorman iz Euro Grant Konzaltinga.

O prednostima digitalnog marketinga u službi poslovnog uspjeha govorili su Željka Tihomirovć i Hrvoje Šarić iz specijalizirane marketinške agencije Ohoho. O važnosti dobrog marketinga za sve one koji se u mnoštvu žele posebno istaknuti govorio je i Tomislav Ceronja, direktor kreativne agencije Hype.

Krešimir Jusup iz Hrvatskog telekoma ukazao je na prednosti korištenja Cloud usluga koje mogu bitno ubrzati i olakšati sve poslovne procese, ali i generirati znatne uštede. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Konzultanti i slični podučavaju poduzetnike a vjerojatno svi zajedno nemaju radnog staža u poduzetništvu kao jedan sredovječni poduzetnik. Zato nam i je tako. Kakav to proizvod oni imaju da bi mogli podučavati one koji su stvorili određeni proizvod i ako su ga još uspjeli etablirati na globalnom tržištu to je kao da neki igrač iz seoske lige podučava Messia kako treba igrati nogomet.

New Report

Close