Batak grill – odličan roštilj na svakom koraku

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2016. u 09:14
Foto: Batak grill

Restorane nije teško pronaći jer se nalaze po cijelom Zagrebu, na Vama je samo da izaberete onaj koji Vam je najbliže.

Batak grill restorani mjesto su na kojem će se svaki istinski gurman odlično osjećati. Ljubazno osoblje, ugodan ambijent, vrhunska hrana samo su neki od razloga zašto svakako trebate posjetiti Batak grill.

Restorane nije teško pronaći jer se nalaze po cijelom Zagrebu, na Vama je samo da izaberete onaj koji Vam je najbliže. Rudeš, Kvatrić, Savica, centar Cvjetni, golf tereni ili Sesvete, različite lokacije, ali jednako ukusna hrana.

Ono što svakako trebate probati su novi proizvodi. BBQ rebarca, BBQ krilca ili Zagrebački a la Batak u kombinaciji s mladim krumpirom. Jednostavno ne postoje riječi koje mogu dovoljno dobro opisati koliko su fini. Odličan BBQ umak u kombinaciji sa sočnim mesom u ustima čini pravu rapsodiju okusa. A posebno punjenje zagrebačkog a la Batak učinit će da ovaj odrezak zavolite još više. Osim toga na jelovniku su i provjereno dobra jela zbog kojih se većina gostiju nakon prvog posjeta stalno vraća. Mazalice, ćevapčići ili lungić u kajmaku…Ukoliko želite probati od svega po malo nećete pogriješiti ako naručite gurmansku ili Batak platu. Mješavina najboljeg mesa, uz mix priloga ostavit će Vas site i s osmijehom na licu. I šećer na kraju su božanstvene torte koje svakako morate kušati nakon odlična objeda.

Ono po čemu je Batak grill poseban je 100 % juneće meso koji njihovi roštilj majstori oplemenjuju posebnim začinima, te time ono dobiva tako neodoljiv okus i miris.

Uz ugodna druženja i finu hranu u Batku možete proslaviti i neke od bitnih događaja kao što su proslave rođendana, krstitki, krizmi, pa čak i manjih vjenčanja koje je moguće rezervirati na lokaciji golf tereni.

Zadovoljni gost koji se stalno vraća cilj je i najveća nagrada Batak timu. Dodatnim sadržajima žele svojim gostima ponuditi što bolju uslugu i osigurati da nakon svakog posjeta izlaze zadovoljni.

Ukoliko već niste svakako posjetite jednu od lokacija i javite nam dojmove kada probate nova jela na meniju. Dobar tek.

Komentirajte prvi

New Report

Close