Zgrade u Novom ZG-u proizvodit će i prodavati struju HEP-u

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2013. u 16:04
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Još mjesec dana, do 15. travnja, zainteresirani građani mogu se prijaviti za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje u Zagrebu.

Još mjesec dana, do 15. travnja, zainteresirani građani mogu se prijaviti za kupnju stana po programu društveno poticane stanogradnje u Zagrebu, piše Večernji list.

Naime, nakon četiri godine bez prilike za jeftinije rješenje stambenog pitanja u gradu, koje građanima, ovisno o kvadraturi, može uštedjeti i do 30 tisuća eura, ishođena je građevinska dozvola za gradnju objekata s 332 stana POS-a u Zagrebu.

Gradnja počinje već ovo ljeto i trebala bi trajati dvije godine, kažu u Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama.

– Dosad je 330 osoba podnijelo prijave. Sva dokumentacija uz zahtjev može biti u kopijama i samo potpisane izjave bez ovjere javnog bilježnika. Tako naši građani neće imati nikakvih troškova, osim potvrde o prebivalištu na MUP-u. No, kad lista bude konačna i kad počne odabir stanova, treba donijeti na uvid svu originalnu dokumentaciju i ovjerene izjave – rekao je Željko Uhlir, direktor APN-a za Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close